Beşiktaş'ın Kevin-Prince Boateng Çıkmazı

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Fiorentina'dan renklerine kattığı Kevin-Prince Boateng'in kulüpteki durumu merak konusu, anlaşmasında '10 maçta 45 dakika ve üzeri oynarsa sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzar' maddesi bulunan Ganalı yıldız için siyah-beyazlıların nasıl yol izleyeceği merak ediliyor.

17.03.2020-14:06 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-14:02) Beşiktaş'ın Kevin-Prince Boateng Çıkmazı

Beşiktaş, devre arası transfer sezonunun son saatlerinde Fiorentina'dan Kevin-Prince Boateng'i sezon sonuna kadar kiralamıştı. Sözleşmesinde '10 maçta 45 dakika ve üzeri oynarsa sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzar' şartı bulunan 32 yaşındaki oyuncunun siyah-beyazlılardaki geleceği tartışılıyor.

Beşiktaş Ganalı futbolcunun takımdaki geleceği için henüz karar veremedi. 5 karşılaşma daha 45 dakika üzeri oyunda kalırsa sözleşmesi direkt uzayacak olan tecrübeli yıldızın istatistikleri ve ücreti siyah-beyazlıları düşündürüyor.

Geldiği ilk 3 haftada 2 gol atan Boateng, özellikle son 2 haftada sergilediği performansla ilk maçlardaki katkısının gerisinde kaldı.

BÜTÇE AZALTILACAK

Süper Lig'de kalan 8 müsabakanın 5'inde daha görev alırsa anlaşması gereği sözleşmesi uzayacak olan Boateng'e siyah-beyazlı kulüp bir sonraki sene için yılda 1,7 milyon Avro maaş vermek zorunda kalacak. Fakat önümüzdeki sene takım bütçesi 18 milyon Avro civarında olacak Kartal'ın bu konuda düşünme aşamasında olduğu belirtildi. Boateng'in lige hızlı başlangıcı sonrası azalan performansı ve gelecek yıl 1,7 milyon Avro'luk ödemesi bulunması siyah-beyazlı yönetimi sıkıntıya soktu.

Boateng, Beşiktaş formasıyla şu ana kadar 6 karşılaşmaya çıkarken 2 gollük katkı verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal