Ahmet Nur Çebi'den Ekonomik Kriz Açıklaması

Çin'den tüm dünyaya yayılan Coronavirüs salgını sebebiyle maçların seyircisiz oynanması, kulüp ekonomilerinin zarara uğramasına neden oldu. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi konuyla alakalı açıklama yaptı.

17.03.2020-13:40 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-13:37) Ahmet Nur Çebi'den Ekonomik Kriz Açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi takımların bu zorlu süreçte maddi olarak sıkıntı çekmesiyle ilgili şu anda dünyanın yaşadığı durumun zorluklarını hatırlatıp, ekonomik konuların ön planda gösterilmesinden rahatsızlık duyduğunu vurguladı.

Beşiktaş’ın mali sorunları atlatmak için uzun zamandır bir çalışmanın içinde olduğunu, yönetimin bu süraçte elinden geleni yaptığını yineleyen Başkan Ahmet Nur Çebi, “Dünyanın başına büyük bir bela gelmiş. Varsa para veririz, yoksa veremeyiz. Bize önceden de para gelmiyordu, şimdi de gelmiyor bizim için değişen bir şey yok. İnsanın sağlığı, sıhhati önemli. Bunlar basit şeyler değil. Her birimiz mücadele verip, katlanacağız ve sabırlı olacağız. Bu dönem para konuşulacak dönem değil. Gelir, gider, borç konuşulacak dönem değil. Önce milletin ve dünya insanlarının sağlığı.” şeklinde konuştu
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal