Fenerbahçe'de Robin Olsen Bombası.. Robin Olsen Kimdir?

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına topuk yaylasında yaptığı çalışmalarla devam ederken bir yandan da transferlerle ilgileniyor.. Şimdiki hedef Robin Olsen..

13.07.2019-12:35 - (Son Güncelleme: 13.07.2019-12:29) Fenerbahçe'de Robin Olsen Bombası.. Robin Olsen Kimdir?

Fenerbahçe kaleci transferi için düğmeye bastı.. Geçen sezon sonunda Volkan Demirel'in sözleşmesinin sona ermesiyle kaleci rotasyonunda tecrübeli bir isim arayışına giren sarı lacivertliler rotayı Roma'da forma giyen Robin Olsen'e çevirdi..

Volkan Demirel'in sözleşmesi bitmesine rağmen tecrübeli eldivenin yaptığı açıklamalarda Volkan'ın hala daha Fenerbahçe'den sözleşme teklifi beklediği öğrenilirken Fenerbahçe ise rotasın İtalya'ya çevirmiş durumda..

İtalya basınında yer alan iddiaya göre İsveçli kaleci Robin Olsen, sarı lacivertliler ile görüşme halinde.. İlk görüşmenin  iyi geçtiği öğrenilirken bu transferde tek pürüz Roma'nın talep ettiği 6 milyon euroluk bonservis bedeli.. Fenerbahçe'nin önümüzdeki günlerde Roma yetkilileriyle tekrar biraraya gelerek bonservis miktarının indirilmesi için pazarlıklara başlayacağı öne sürüldü..

Robin Olsen kimdir, kaç yaşında?

Kariyerine İsveç'te başlayan Robin Olsen, Malmö, PAOK, Kopenhag ve Roma formaları giydi. Roma'nın geçen yıl 9 milyon euroya bonservisini aldığı Robin Olsen, Serie A'da 27 maça çıktı. Robin Olsen'nin Roma ile sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal