Galatasaray'da Lukas Haraslin Transferi! Lukas Haraslin Kimdir?

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına devam ederken bir yandan da transferlerle ilgileniyor.. Şimdiki hedef ise Lukas Haraslin..

13.07.2019-12:29 - (Son Güncelleme: 13.07.2019-12:24) Galatasaray'da Lukas Haraslin Transferi! Lukas Haraslin Kimdir?

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken sürpriz bir transfer haberi ortaya atıldı.. Lechia Gdansk'ta forma giyen 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Lukas Haraslin geçen sezon da Galatasaray'ın gündemine gelmişti.. O dönem açıklamalarda bulunan Haraslin, Galatasaray'ın ilgisini doğrulamıştı..

Polonya basınına verdiği röportaj ile bu konuyu bir kez daha su yüzüne çıkaran Haraslin şu sözleri söyledi:

"İleride güçlü bir takımdan teklif gelirse kabul ederim"

"Galatasaray'ın benimle ilgilendiğini biliyorum. Türkiye'ye gitmek istemediğim için teklifi reddetmem gibi bir şey söz konusu konusu değil. Ancak şu an Lechia'nın oyuncusuyum. İleride güçlü bir takımdan teklif gelirse kabul edebilirim." ifadelerini kullandı..

Lukas Haraslin Kimdir?

Haraslin 22 yaşında ve 1.82 boyunda. Lukas Haraslin sol kanat, sağ kanat ve aynı zamanda santrfor mevkinde de görev yapabiliyor. 2013 yılında Bratislava genç takımından Parma'ya transfer olan Lukas Haraslin, 2015 yılında Polonya'da Lechia Gdansk'a gitti. Lukas Haraslin bu sezon ligde 20 maçta 3 gol attı, 8 asist yaptı. Slovak futbolcu tüm kulvalarda ise 23 maçta 4 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal