Danilo Barbosa Kimdir?

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Danilo Barbosa kimdir? Danilo Barbosa’nın kariyeri hakkında merak ettikleriniz bu haberimizde…

28.05.2018-15:33 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-15:26) Danilo Barbosa Kimdir?

DANILO BARBOSA KİMDİR?

28 Şub 1996 tarihinde Brezilya’da dünyaya gelen ve asıl adı Danilo Barbosa da Silva olan oyuncu Portekiz ligi ekiplerinden Braga’da forma giymektedir.

Profesyonelliğe ülkesinin Vasco de Gama takımında adım atan Barbosa ilk Avrupa deneyimini Portekiz’in Braga takımıyla yaşadı. Braga’dan kiralık olarak İspanya’nın köklü kulüplerinden Valencia’nın yolunu tutan genç orta saha, ertesi sezon Portekiz’in bir diğer ekibi Benfica’ya kiralandı.

1 sezon oynadığı Benfica’dan dönen genç oyuncu bu kez de 2016-2017 sezonunu Belçika’nın Standard Liege takımında kiralık olarak geçirdi.

Geride kalan sezonda Braga formasını giyen genç yıldızın takımıyla olan sözleşmesi 30 Haziran 2019 tarihinde sona eriyor.

31 MAÇTA FORMA GİYDİ

Brezilyalı orta saha, geride bıraktığımız sezon Portekiz Ligi’nde Braga formasıyla çıktığı 31 mücadelede 4 kez ağları havalandırırken 4 de asist kaydetti.  

Orta sahanın merkezinde, oyunun iki yönünü de oynayabilen genç yıldız, tipik bir 8 numara oyuncusu. Brezilya Milli Takımı ile U20 ve U17 kategorilerinde defalarca forma giyen Danilo Barbosa’nın değerinin 4.5 – 5 milyon civarında olduğu tahmin ediliyor…

Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak istediği Brezilyalı genç yıldızın geçtiğimiz sezon gösterdiği istikrarlı performans ve ciddi bir sakatlık yaşamamış olması da sarı lacivertli ekip açısından transferi cazip hale getiriyor. Başkanlık seçimlerinin sonuçlanmasının ardından Portekiz temsilcisi ile anlaşma zemini aranacak…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal