Barış Alıcı Kimdir? Barış Alıcı Transfer Haberleri

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’nun orta saha oyuncusu Barış Alıcı için hem Avrupa’dan hem de Türkiye’den talipler var. Peki, son günlerde adı sıkça transfer dedikodularına karışan Barış Alıcı kimdir?

28.05.2018-15:04 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-15:01) Barış Alıcı Kimdir? Barış Alıcı Transfer Haberleri

Türkiye’nin en iyi alt yapılarından birine sahip olan ve Türk futboluna Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder gibi yetenekleri kazandıran Altınordu’nun bu sezon en dikkat çeken oyuncularından biri de Barış Alıcı oldu.

BARIŞ ALICI KİMDİR?


24 Haziran 1997 İzmir doğumlu olan genç oyuncu Altınordu takımında forma giymektedir.

Futbola İzmir temsilcisi Altınordu’da başlayan ve profesyonelliğe ilk adımını 2015 yılında atan Barış Alıcı, A takıma yükseldiği ilk sezonunda Ziraat Türkiye Kupası’nda 2 karşılaşmada forma giydi. 2015-2016 sezonunda 2 lig karşılaşmasında forma giyen genç isim, son 2 sezondur takımda banko forma giyiyor.

2016-2017 sezonunda Altınordu formasıyla Spor Toto Süper Lig’de 19 karşılaşmaya çıkan kanat oyuncusu bu karşılaşmalarda 3 gol 4 asistlik bir performans sergilerken, geride kalan sezonda ligde oynadığı 32 mücadelede 10 gol ve 10 asistlik başarılı bir performansa imza attı.

AVRUPA VE TÜRKİYE’DEN TEKLİFLER VAR

20 yaşındaki genç oyuncuya Alman ekibi Hamburg ve Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir’in talip olduğu belirtildi. Altınordu yönetimi başarılı oyuncunun bonservis bedelini 3 milyon Euro olarak belirledi. Geride bıraktığımız sezon Bundesliga'da küme düşen Hamburg, genç yıldız için 2 milyon Euro önerdiği ve bu fiyatta ısrarcı olduğu ifade edildi.

Altınordu'da gösterdiği performansla büyük takımların kıskacında olan Barış Alıcı, Milli takım kampında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Genç yıldız, "Fatih Terim ve Abdullah Avcı'nın beni kadrolarında görmek istemesi gurur verici. Belki bu sezon olmazsa seneye transfer olabilirim" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal