Beşiktaş, Emre Demir'i İstiyor

Beşiktaş'ın, 'Süper Lig'de gol atan en genç futbolcu' unvanının sahibi Emre Demir'i kadrosuna katmak istediği belirtildi.

20.05.2020-17:57 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-17:55) Beşiktaş, Emre Demir'i İstiyor

Gelecek sezon öncesinde takımına takviye yapmak için çalışmalarına başlayan siyah- beyazlılar, hazırlıklarına devam ediyor. Alman file bekçisi Loris Karius’un gidişi sonrasında; Başakşehir’den Volkan Babacan ve Samsunspor’dan da Nurullah Aslan için iletişime geçen Beşiktaş, Alanyaspor’un yıldızı N’Sakala’yla da prensipte anlaştı. Kale ve defans hattının sonrasında Beşiktaş, orta saha için de çalışmalara başladı.

Siyah- beyazlıların, Kayserispor'un genç yetenek Emre Demir’i radarına aldığı ortaya çıktı.

2022'YE KADAR KONTRATI BULUNUYOR

Kayserispor’da bu dönem 13 maçta oynayıp 1 gollük katkı yapan 16 yaşındaki genç futbolcu, sağ ve sol kanat pozisyonlarında da görev yapabiliyor. Takımıyla 2022 senesine kadar kontratı olan 1,75’lik oyuncu için yönetimin, sezon bitiminde Kayserispor ile resmen iletişime geçmesi bekleniyor.

Süper Lig’de 26 hafta bitiminde 22 puanla son basamakta bulunan Kayserispor’un alt lige düşme olasılığının olması nedeniyle Beşiktaş’ın Emre’yi, takasta futbolcu kullanıp ek olarak para yoluyla transfer etmeyi planladığı aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal