Paulo Sousa'ya Türkiye'den Teklif

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux'nun hocası Paulo Sousa'nın Türkiye'nin büyük bir kulübünden teklif gelmesine karşın kabul etmediği iddia edildi. Bu kulübün ise hoca arayışları içindeki Fenerbahçe olduğu öne sürüldü.

20.05.2020-17:49 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-17:46) Paulo Sousa'ya Türkiye'den Teklif

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle 2019- 2020 sezonu tescil olan Fransa Ligue 1 kulüplerinden Bordeaux'nun teknik patronu Paulo Sousa'nın Türkiye'den teklif geldiği ifade edildi.

20minute'in haberine göre Portekizli teknik adam, üst düzey bir Türk takımında teklif geldi. Sousa'nın kendisine verilen bu teklifi kabul etmediği belirtildi.

49 yaşındaki teknik adam, Birleşik Arap Emirlikleri Federasyonu'nun da gönderdiği teklifi kabul etmeyerek 5 büyük ligde çalışmak istediği aktarıldı.

Fransız medyasından yapılan haberlere göre Paulo Sousa'ya teklif yapan büyük takımın, teknik adam arayışlarındaki Fenerbahçe olduğu öne sürüldü.

Futbolculuk yaşamında Benfica, Sporting, Juventus, Dortmund, Inter, Parma gibi önemli kulüplerde görev yapan Paulo Sousa; QPR, Swansea, Leicester, Fiorentina ve son olarak Bordeaux gibi kulüplerde de hocalık yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal