Avrupa Birliği'nden Galatasaray'a Teşekkür Mesajı

Avrupa Birliği Türk Delegasyonu'ndan Galatasaray'a, Suriyeli çocuklar için düzenlediği etkinlik dolayısıyla teşekkür mesajı geldi.

27.04.2018-20:20 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-20:13) Avrupa Birliği'nden Galatasaray'a Teşekkür Mesajı

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'e, Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger'den, Suriyeli çocuklar için gerçekleştirilen organizasyon sebebiyle teşekkür mektubu geldi.

"İŞ BİRLİKLERİMİZİN GELECEKTE DE DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUM"

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan duyuruya göre, Berger'in mektubunda Galatasaray'ın konuk severliğine teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandığı açıklandı:

"Suriyeli çocuklar için 16-18 Nisan tarihlerinde yapılan etkinliklerdeki çabanız ve doğrudan ilginiz için size teşekkür etmek istiyorum. İş birliğiniz ve olağanüstü uğraşlarınız sayesinde sığınmacılar için dayanışma oluşturduk. Galatasaray Kulübü tarafından sergilenen konuk severlik ve profesyonellik için müteşekkirim. Size çabalarınızdan dolayı en içten teşekkürlerimi sunuyor, yeni iş birliklerimizin ileride de devam etmesini umuyorum."

12 SURİYELİ ÇOCUK GALATASARAY ANTRENMANINDA FUTBOLCULARLA BİR ARAYA GELMİŞTİ

Galatasaray Kulübü, AB Türkiye Delegasyonu ve Türk Kızılayı, 16 ve 18 Nisan'da yapılan etkinliklerle Türk ve Suriyeli çocuklara sürpriz hazırlamıştı. Yapılan ilk organizasyonda, 12 sığınmacı çocuk, Galatasaray'ın antrenmanında futbolcularla beraber olmuştu. Sığınmacı çocuklar, Galatasaray-Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasını da statta izlemişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal