Galatasaray'dan Şenol Güneş'e Büyük Jest

Hafta sonu oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş maçında Şenol Güneş fırtınası esecek. Teknik direktöründen taraftarına kadar bütün Galatasaraylıların alkışlarla Şenol Güneş'e destek olması bekleniyor.

27.04.2018-19:25 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-19:19) Galatasaray'dan Şenol Güneş'e Büyük Jest

Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesinde Şenol Güneş fırtınası esecek.

Milliyet'in aktardığına göre Fatih Terim, kupa maçında yaralanan meslektaşına "geçmiş olsun" dileyecek, Kaptan Selçuk İnan da eski hocasına destek verecek. Tribünlerin de Güneş'i alkışlaması planlanıyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Kadıköy'de hastanelik olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda büyük destek verilecek, adeta Fenerbahçe'ye gönderme yapılacak.

Sarı-kırmızılılar, her aşamada Beşiktaş'ın hocasının yanında durarak, dostluk mesajı verecek. Şampiyonluk için kritik önem taşıyan 90 dakika öncesinde ilk olarak teknik direktör Fatih Terim meslektaşıyla bir araya gelip hem 'geçmiş olsun' dileycek hem de şiddete karşı olma hususunda yanında olduğunu belirtecek.

Cim-Bom'da kaptan Selçuk İnan da soluğu eski hocasının yanında alacak. Selçuk da yine Fenerbahçe karşılaşmasındaki olaylar sebebiyle zor günler yaşayan Güneş'e giderek kendisine verdiği desteği belirtecek. Galatasaray tribünlerinin de gene deneyimli hocaya alkışla destek vermesi bekleniyor. Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yaşanan olaylar neticesinde, Şenol Güneş için resmi internet sitesinden 'geçmiş olsun' mesajı yayınlamıştı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de hafta içindeki maç mesajlarında sürekli ortamı yumuşatacak açıklamalarda bulunmuş, hak edenin kazanması gerektiğini tekrarlarken, kendilerinin en iyi olması dileğinde bulunmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal