Ali Koç’un Tek Derdi; Fenerbahçe!

Eski Hakem Deniz Çoban, Fenerbahçe’nin gündemini değerlendirdi.

26.02.2020-09:51 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-09:48) Ali Koç’un Tek Derdi; Fenerbahçe!

Eski Hakem Deniz Çoban, Fenerbahçe’nin gündemini değerlendirdi. Çoban,” Başkan Ali Koç’un sportif anlamda başarısız olduğunu”ifade etti.

Maç sonu görüntüleri, Dünya basınında yer aldı. Yirmi yıl sonra gelen Galatasaray galibiyeti yerine Dünya basını bu görüntülere odaklandı. Ali Koç sadece Fenerbahçe Başkanı kimliğiyle tanınan bir kişilik değil ve dolayısıyla bu görüntü tüm gündemin önüne geçti.

Ortada duran bir gerçek var: Ali Koç ve onun yönetimiyle beklenen sportif başarı gelmedi. Her geçen hafta zirveden uzaklaşıyor olmak Ali Koç’u, bedensel ve zihinsel olarak hayli zor duruma soktu. Haklı olduğu konularda dahi yanlış stratejiler takip ettiği için haklılığını dile getiremedi. Getirse de artık kabul görmedi.

Trabzonspor maçındaki son dakika iptal edilen gol, Alanyaspor maçında yaşananlar ve en son Ankaragücü maçında elle oynama; Fenerbahçe aleyhine yapılan çok büyük hatalardı. Geçmişteki yanlış stratejiler nedeniyle buradaki isyanlarını bile duyuramadılar.

Ali Koç’un derdi; Fenerbahçe! Tek beklentisi sportif başarıya ulaşmak! Ona ‘istifa’ diye bağıran, Ali Koç’un arasına daldığı taraftarların da tek bir derdi var: Fenerbahçe! Sonuçta yaşananlardan zarar gören de Fenerbahçe! Böyle bir durumda Koç’un ağzından dökülen “Satmayın beni!” ifadesi; ilk günden itibaren arkasında duran Fenerbahçe taraftarının, artık desteğini çekmeye başlamasının hayal kırıklığı...

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal