Fenerbahçe'de Ersun Yanal için Karar Verildi

Süper Lig’in 23. Haftasında sahasında 20 yıl sonra Galatasaray’a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe’de teknik adam Ersun Yanal’ın geleceği merak konusu olmuştu.

26.02.2020-09:49 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-09:47) Fenerbahçe'de Ersun Yanal için Karar Verildi

Süper Lig’in 23. Haftasında sahasında 20 yıl sonra Galatasaray’a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe’de teknik adam Ersun Yanal’ın geleceği merak konusu olmuştu.

Deneyimli teknik adam, yöneticilere ilettiği mesajda "Bu takımın şu anda bu durumda olmasının en büyük sorumlusu benim. Toparlayacak olan da benim. Önümüzde halen Ziraat Türkiye Kupası ve ağır yara alsak da Süper Lig hedefi var. Ben kalan maçlarda bu hedeflere ulaşacağımıza inanıyorum. İnandığım için göreve devam etmek istiyorum" ifadelerinde bulunduğu öğrenildi.

Ersun Yanal, kalan karşılaşmalarda yaşanacak teknik direktör değişikliğinin kendisinden çok Fenerbahçe'ye zarar vereceği aktaran Yanal "Şampiyonluk olmasa da en iyi yerde bitirmek zorundayız. Bu noktada teknik direktör değişikliği kulübün aleyhine olur. Evet çok eleştiriliyorum ancak mücadeleden kaçmayacağım” konuştuğu belirtildi.

Fenerbahçe yönetimi ise bu konuda henüz bir karar almadı. Ancak Başkan Ali Koç ve yönetiminin Süper Lig’de zirve yarışında final haftalarına girildiği için yeni teknik direktör bulma konusunda zorlukları düşünerek teknik adam Yanal ile yola devam edilmesinin doğru olacağını savundu öğrenildi. Bu sebeple Ersun Yanal ve ekibinin görevinde ayrılması söz konusu olmadığı belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal