Ali Koç Listesini Belirledi! İşte Listedeki O İsimler

3 Haziran’da gerçekleşecek Fenerbahçe Kulübü başkanlık seçimlerinde Aziz Yıldırım ile kıyasıya bir yarışa girecek başkan adayı Ali Koç, yönetim kurulu listesini netleştirmeye başladı. Koç’un listesinde iş dünyasının önemli isimleri yer alıyor.

27.04.2018-13:41 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-13:23) Ali Koç Listesini Belirledi! İşte Listedeki O İsimler

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, yönetim kurulu kadrosunu basına tanıtmaya hazırlanıyor. Koç’un İş dünyasının çok önemli simalarından oluşturduğu listede ünlü iş adamlarından Hamdi Akın’ın da yer alması bekleniyor.

Sarı lacivertlilerin 3 Haziran’da gerçekleşecek başkanlık seçimlerinde başkan Aziz Yıldırım’ın rakibi olan Ali Koç, 15 Mayıs’ta basının karşısına çıkacak. “Tam zamanı şimdi” sloganıyla seçim çalışmalarını yürüten Koç, şampiyonluk mücadelesi veren futbol takımının etkilenmemesi adına stratejik davranıyor. Spor Toto Süper Lig’in bitiminin 1 hafta öncesine kadar bekleme kararı alan Koç, 15 Mayıs’ta yapacağı basın toplantısıyla adeta ‘Patronlar Kulübü’ olan yönetim kurulu listesini kamuoyuna duyuracak.

Net olmamakla birlikte büyük olasılıkla Ali Koç’un listesinde iş dünyasının etkin isimleri yer alacak. Listede yer alan isimlerin başında daha önce gerçekleşen genel kurullarda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la sorunlar yaşayan Hamdi Akın’ın da yer aldığı öğrenildi.

Akın dışında diğer bir isim, son seçimde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a rakip olan Hulusi Belgü. Fakat Belgü’nün bir problemi var. Sarı lacivertlilerde Disiplin Kurulu’na gönderilen Bengü, ceza alması halinde yönetim kadrosunda yer alamayacak. Bu durumun netleşmesi halinde Belgü’nün de Koç’un listesine girmesi kesin gibi.

Aziz Yıldırım’la davalık olan Sadettin Saran’ın da ismi Ali Koç’un listesinde yer alacak yöneticiler arasında geçiyor. Koç’un listesinde yer alması beklenen diğer ünlü isimler ise şu şekilde: Burhan Karaçam-Finansçı, Simla Beyazıt Türker-İş Kadını, Fethi Pekin-Avukat, Metin Şen-İş Adamı, Hulisi Belgü-İş Adamı, Turhan Şahin-İş Adamı, Semih Özsoy-İş Adamı, Kemal Danabaş-İşadamı, Sina Arfa-İşadamı, Hamdi Akın-İşadamı, Erol Bilecek-TÜSİAD Başkanı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal