Mourinho'dan Çarpıcı Salah Açıklaması!

Manchester United menajeri Jose Mourinho, bu sezon Liverpool formasıyla gösterdiği performansla sezona damga vuran Muhammed Salah hakkında konuştu.

27.04.2018-13:22 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-12:56) Mourinho'dan Çarpıcı Salah Açıklaması!

İngilere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’ın Portekizli menajeri Jose Mourinho, Chelsea'nin menajerliğini yaptığı dönemde Mohamed Salah'ı takımdan gönderdiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Deneyimli futbol adamı Chelsea’yi çalıştırdığı dönemde Salah’ı takımdan gönderdiği iddialarını yalanladı. Mourinho, Muhammed Salah'ın tecrübe kazanması adına kiralanmasına karar verdiğini belirtirken, Mısırlı yıldızın satış kararını kendisinin değil; kulüp yönetiminin verdiğini ifade etti.

Muhammed Salah 2014 yılında, Basel’den ayrılarak Chelsea'nin yolunu tutmuştu. O dönem takımın başında bulunan Jose Mourinho'dan fazla forma şansı bulamayan Salah, ilk olarak Fiorentina'ya kiralanmış; ardından da bonservisiyle Roma'nın kadrosuna katılmıştı.

Bu sezonun başında 42 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Roma’dan Liverpool'a transfer olan Muhammed Salah, gösterdiği muhteşem performansla dünyanın en gözde futbolcularından biri konumunda…

Mısırlı forvetin bu sezonki çıkışı sonrası gözler bir kez daha Jose Mourinho'ya döndü. Zira Salah, Jose Mourinho döneminde yeterince süre alamamış ve İtalya’nın yolunu tutmuştu. Mısırlı yıldızın Chelsea'den ayrılması konusunda eleştirilen Mourinho, eleştirilere ilk kez cevap verirken, kendisine büyük bir haksızlık yapıldığı fikrinde…

Tecrübeli menajer; "İnsanlar Salah'ı benim sattığımı düşünüyor... Oysa tam aksine ben Salah'ı kulübe getiren kişiyim... Ancak o dönemde çok gençti ve hem fiziksel hem mental açıdan Premier Lig'de oynamaya hazır değildi... Pozisyonunda bugün hala Chelsea forması giyen Hazard, Willian gibi oyuncular vardı. Bu nedenle deneyim kazanması için yönetim ile birlikte kiralanmasına karar verdik... Ancak onun satışını istediğim büyük bir yalan... Salah'ı satıp; gelen parayla yeni oyuncular almaya tamamen yönetim karar verdi" ifadelerini kullandı.

Portekizli menajer, Salah'taki potansiyelin farkına çok önceden vardığını; bu sebeple Mısırlı forvetin gösterdiği performansın kendisini şaşırtmadığını vurguladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal