Abdullah Avcı, Karius'u Stoperde Deniyor! İşte Tecrübeli Teknik Adamın Çılgın Planı!

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Abdullah Avcı, yeni sezon öncesi kafasındaki taktiksel planı oyuncularına aktarmaya devam ediyor..

15.07.2019-12:17 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-12:11) Abdullah Avcı, Karius'u Stoperde Deniyor! İşte Tecrübeli Teknik Adamın Çılgın Planı!

Geçtiğimiz sezon Başakşehir'de başarılı bir grafik çizen fakat son haftalarda kaybettiği puanlarla şampiyonluğu Galatasaray' kaptıran Abdullah Avcı, Başakşehir'de kurduğu oyun planının aynısını Beşiktaş'a kurmayı planlıyor. Taktiksel açıdan kalecileri çok kullanan başarılı teknik adam özellikle Karius'un oyuna daha çok dahil olması için çalışmalar yapıyor. İdmanda Karius'u stoper oynatıp, pas oyunu konusunda futbolcularına sık sık uyarılarda bulunuyor.

Gelişigüzel toplara vurmak yasak!

Savunma oyuncuları ile Karius arasında bir pas bağlantısı oluşturmak isteyen ve kalecinin gelişigüzel toplara vurmasını istemeyen Abdullah Avcı, Karius ile bu konuda özel bir toplantı gerçekleştirdi.. Top kendisine geldiğinde sakin kalmasını ve boştaki arkadaşına pas atması gerektiğini vurgulayan Avcı, Karius'un özgüvenine güveniyor.. İlk yapılan antrenmanlarda Karius'un pas yüzdesi düşük olsa da kısa sürede yüzdesinin artması dikkatlerden kaçmadı. 

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal