Galatasaray'ın Gözdesi Emre Mor Kampa Katıldı! İşte Detaylar!

Galatasaray'ın genç prensi Emre Mor şok bir kararla Celta Vigo'nun kampına davet edildi..

15.07.2019-12:09 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-12:01) Galatasaray'ın Gözdesi Emre Mor Kampa Katıldı! İşte Detaylar!

Galatasaray önümüzdeki sezon şampiyonlar ligine uygun bir kadro planlaması yaparken Diagne'nin satışından gelecek parayla transfer yapmayı hedefliyor. Dış transferde de Emre Mor ile her konuda anlaşan Galatasaray'a kötü haber İspanya'dan geldi..

Celta Vigo kulübü, İspanya'nın A Toxa Adası'nda gerçekleştireceği yeni sezon hazırlıklarına Emre Mor'u da dahil ettiğini açıkladı..

Bu kararın ardından Galatasaraylı yöneticilerin şoke olduğu öğrenildi.. Geçtiğimiz günlerde hem Celta Vigo hem de milli oyuncu Emre Mor ile anlaşan Galatasaray'ın şu an eli kolu bağlı durumda gibi gözüküyor.. 

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in verdiği röportajda Emre Mor transferinin zora girdiği açıklanmıştı..

Emre'nin menajerlik şirketinin CEO'su Erik Alonso'nun yaptığı açıklamasında:

"Buna mecbur kaldığımız için üzgünüz ancak sizden hiçbir yanıt gelmeyince başka seçeneğimiz kalmadı. Şayet yargı safhasından önce bizimle görüşmek isterseniz benimle doğrudan temas kurmaktan çekinmeyin." ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda FIFA menajeri olan Alonso, "Emre'nin transferini engellemek gibi bir çabam asla yok. Hepiniz gibi ben de yaptığım işten para kazanıyorum ve bu transferde yaptığım işlerin tanınmasını istiyorum. Siz bedavaya çalışır mısınız" diye isyan etti.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal