Soylu'nun İstifası Sonrası İntihar Etmek İstedi

Rize'nin Pazar ilçesinde F.Y. isimli bir genç Süleyman Soylu'nun istifa kararı sonrası 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

13.04.2020-10:16 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-14:35)

Geçtiğimiz gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sokağa çıkma yasağı kararı kapsamında sorumluluğu üzerine aldı ve istifasını kamuoyuna duyurdu. Bu karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmezken, Soylu tarafından yeni bir açıklama gelmedi.

Bu gelişme sonrası ise Rize'in Pazar ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. 25 yaşındaki F.Y., Soylu'nun kararının ardından 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Mahalle sakinleri olayı ekiplere bildirirken, olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

"ŞEHİTLERİM BENİ BEKLİYOR"

F.Y., gelen ekiplere, "Allah aşkına çekilin, şehitlerim beni çağırıyor." dedi. Soylu'nun istifasını kabullenemediğini belirten F.Y.'ye polis ekipleri, "Bakan Süleyman Soylu'nun istifası kabul edilmedi, görevine devam edecek." dedi. Ekipler bu sözleri ile F.Y.'yi ikna etti ve intihardan vazgeçirdi. F.Y. daha sonra ekipler tarafından çatıdan indirildi. Olayın şokunu yaşayan F.Y.'nin annesi ise ağlayarak oğluna sarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal