Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Soylu Arasındaki İstifa Konuşması

Hürriyet yazarlarından Abdulkadir Selvi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasını köşesine taşıdı. Selvi, Soylu'nun istifa kararını duyurmadan önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile detaylı olarak görüşme yaptığını belirtti.

13.04.2020-09:29 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-09:15) Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Soylu Arasındaki İstifa Konuşması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hafta sonunu kapsayacak şekilde sokağa çıkma kararı alırken, bu karar sonrası halk açık dükkanlara akın etti. Kararın hatalı olduğunu ve sorumluluğu aldığını belirten Soylu, dün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu. Soylu'nun istifası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmezken, Hürriyet yazarlarından Abdulkadir Selvi konuyu köşesine taşıdı. 

Selvi, Soylu'nun istifa etmeden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtti ve "Kamuoyuna açıklama yapılmadan önce kapsamlı bir görüşme gerçekleşmiş." ifadelerini kullandı.

"SİZİN ELİNİZİ RAHATLATMAK İÇİN"

Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Gerek yok." diyerek istifayı kabul etmediğini aktardı. Erdoğan'ın bu cevabı karşısında Soylu'nun kararında ısrarcı davrandığını ifade eden Selvi, bakanın "Efendim konjonktür onu gerektiriyor. Sizin elinizi rahatlatmak için istifa ediyorum." dediğini belirtti.

Selvi, Soylu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikinci bir şey söylemesini beklemeden, "Hakkınızı helal edin." dediğini aktardı.

Soylu, Erdoğan'ın ikinci bir şey söylemesini beklemeden, "Hakkınızı helal edin" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal