AK Parti Kadın Kolları Başkanı Soylu'ya Seslendi

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile görevinden istifa eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam paylaşımda bulundu. Çam, "Destursuz ayrılır ise bu muhabbeti yitirir." dedi.

13.04.2020-09:11 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-09:02) AK Parti Kadın Kolları Başkanı Soylu'ya Seslendi

Geçtiğimiz günlerde sokağa çıkma kararının alınmasından sonra insanlar açık dükkanlara akın ederek salgının yayılmasındaki risk boyutunu artırdı. Bu durum eleştirilere neden olurken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile kararın kendisine ait olduğunu ve görevinden istifa ettiğini kamuoyunu duyurdu.

Soylu'nun istifası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmezken, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.  Çam, Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarını paylaşarak, "Sn. Süleyman Soylu'yu tabanımız sevmişti. Ancak, başarının nereden geldiğini, imkân & yetkileri kimin verdiğini, liderimiz Sn.@RTErdogan'ın gücünü nasıl paylaştığını asla unutmamalı. Şayet liderinden destursuz ayrılır ise bu muhabbeti yitirir; Kardeşane hatırlatmak istedim!" ifadelerine yer verdi.

Soylu konu ile ilgili olarak yeni bir açıklama yapmazken, gün içinde bir açıklama yapılması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal