Sönmez Yıkılmaz kimdir, neden öldü? Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı! Yeşilçam’ın usta isimlerinden Sönmez Yıkılmaz hayatını kaybetti

Yeşilçam bir usta isme daha veda ediyor. Yeşilçam filmlerinde Rambo olarak tanıdığımız Sönmez Yıkılmaz hayatını kaybetti. 72 yaşındaki Sönmez, 1970 ve 1980 yıllarında birçok yapımda rol aldı. Yeşilçam’ın usta isimlerinden Cüneyt Arkın, “İçimden bir parça koptu” notu ile Sönmez Yıkılmaz’ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

03.06.2022-12:32 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-12:32) Sönmez Yıkılmaz kimdir, neden öldü? Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı! Yeşilçam’ın usta isimlerinden Sönmez Yıkılmaz hayatını kaybetti

Yeşilçam oyuncularından Sönmez Yıkılmaz sektöre ilk olarak ışıkçı olarak girdi. İlerleyen süreçte yeteneğini gösteren Sönmez, yardımcı başrole kadar yükseldi. Yeşilçam karakterlerinden Rambo olarak tanıdığımız Sönmez Yıkılmaz 72 yaşında hayata veda etti. Sönmez hayatını kaybettiğini açıklayan isim Cüneyt Arkın oldu.

Bugün son yolculuğuna uğurlanacak

Alınan son bilgiye göre Sönmez’in cenazesi Teşvikiye Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından defnedilecek. Sönmez ölüm haberi ile çok üzülen Cüneyt Arkın birlikte çektirdikleri bir fotoğrafını paylaştı.

Sönmez Yıkılmaz Hayatını Kaybetti

Cüneyt Arkın paylaştı

Yakın dostu Sönmez Yıkılmaz’ın ölüm haberini sosyal medya hesabından duyuran Cüneyt Arkın, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 “İçimden bir parça koptu. İyi dost, Yeşilçam’ın vefakâr emekçisi, Sönmez Yıkılmaz’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Onlar olmadan Yeşilçam eksik olurdu. Karakter oyuncuları olmadan Türkiye’de film çekilmezdi. Çünkü onlar filmin kokusu, tadı, her şeyiydi. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim… Sinema camiamızın başı sağolsun”

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal