Sivasspor'da Rıza Çalımbay, Galatasaray Maçı Öncesi Konuştu!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynayacakları Galatasaray karşılaşması öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

08.12.2021-12:08 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-12:58)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Alanyaspor'a karşı deplasmanda aldığı galibiyet ile birlikte tüm dikkatleri üzerine çeken Sivasspor, ligde arka arkaya ikinci galibiyetini almayı başardı.

SİVASSPOR YÜKSELİŞE GEÇTİ

Ligde 5 maçlık bir galibiyet hasreti çeken Sivasspor, kendi evinde oynadığı Hatayspor'da bu kötü gidişata son verirken sonrasında oynadığı Alanyaspor karşılaşmasında da deplasmanda 10 kişi ile galip gelmeyi başarmıştı.

RIZA ÇALIMBAY GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ KONUŞTU

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynayacakları Galatasaray maçının hazırlıklarını gerçekleştirdikleri antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya geldi.

ZORLU MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALARINDA...

Rıza Çalımbay, Galatasaray maçı ile ilgili olarak basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Ligin iyi takımlarına karşı galibiyetler aldık, takımımızda herkese güven geldi. Sakat arkadaşlarımız da döndü. Tek amacımız Galatasaray maçı, bu maçı çok iyi bitirmemiz gerekiyor. Ligin ikinci yarısına iyi bir şekilde girmek istiyorsak, kalan 4 maçımızı da çok iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Kolay değil, zor maçlar oynayacağız bunun farkındayız. Takımıma ve oyuncularıma güveniyorum. İyi şeyler yapıyoruz, iyi oynuyoruz. Galatasaray ile çok güzel bir maç oynayacağız. Kendimizi antrenmanlarda hazırlayacağız, hem de mental olarak hazırlamamız gerekiyor ki bu maçı kazanalım. Arkadaşlarımın çok iyi şeyler yapacağına inanıyorum. İnşallah taraftarımız tribünü doldurur. Biz bu maçtan çok iyi şekilde çıkmak istiyoruz. ' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal