Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik Galatasaraylıları Kızdırdı!

Galatasaray ile Fenerbahçe kadın futbol takımları arasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 7-0 galip geldiği maçın ardından sarı lacivertlilerin başkan vekili Erol Bilecik'in, 7-0'lık galibiyet sonrası soyunma odasında söylediği sözler gündeme oturdu.

08.12.2021-11:33 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-11:56)

Galatasaray ile Fenerbahçe kadın futbol takımları arasındaki karşılaşma 7-0'lık Fenerbahçe galibiyetiyle sona erdi. Maçın ardından sarı lacivertlilerin başkan vekili Erol Bilecik'in, 7-0'lık galibiyet sonrası soyunma odasında söylediği sözler çok konuşuluyor.
Galatasaray ile Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, kadına şiddete karşı toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla dostluk maçında karşılaştılar. Oynan karşılaşmada Fenerbahçe, Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nı 7-0 yenmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından soyunma odasına inen ve futbolcuları tek tek tebrik eden Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'in söylediği 'cincon' açıklaması Galatasaraylı taraftarların büyük tepkisini çekti.


EROL BİLECİK'İN GALATASARAY HAKKINDAKİ SÖZLERİ OLAY OLDU

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'nın, Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nı 7-0 yendiği maçın ardından futbolcuları tebrik etti. Erol Bilecik'in maç sonunda yaptığı açıklamalar ise büyük tepki çekti.
Erol Bilecik Fenerbahçe'nin 7-0 galibiyet aldığı maçın sonunda yaptığı açıklamada, 'Müthiş bir oyun oldu. Bizleri gururlandırdınız. İşin güzel tarafı, biz Galatasaray'a, cincona 6 Kasım'da 6 tane atmıştık, siz 7 Aralık'ta 7 tane attınız.' açıklaması yapan ve bu sözleri sosyal medyada geniş yankı uyandıran Erol Bilecik, Galatasaraylı taraftarları resmen kızdırdı.

EROL BİLECİK'İN SÖZLERİ SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'in yaptığı açıklamalar sosyal medyada büyük tepki çekti. Erol Bilecik'in açıklamalarına sosyal medyadan Galatasaraylı taraftarlar büyük tepki gösterdiler. Tecrübeli futbol adamı Erol Bilecik'i çok sert bir dille eleştiri yağmuruna tuttular.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal