Koronavirüsten İzole, Denize Sıfır Bedava Tatil

Tüm dünyada etkisini sürdüren koronavirüs, tatilcileri de vurdu. 2 ay gecikmeli başlayan oba ve çardak tatilleri, ekim sonuna kadar devam edecek.

25.09.2020-16:56 - (Son Güncelleme: 25.09.2020-17:05) Koronavirüsten İzole, Denize Sıfır Bedava Tatil

Koronavirüsten izole tatil devam ediyor. Vatandaşlar, Antalya'nın 5 yıldızlı otellerinin yakınındaki çardak ve obalarda tatil yapıyor. Okulların açılması ve tarım sezonundan kaynaklı taşınmanın başladığı obalarda kalanlar, tatillerine ekim ayının sonuna kadar devam edecek.

Koronavirüsten dolayı 2 ay gecikmeli başlayan oba ve çardak tatili, 1 Haziran’da bölgeye kurulmaya başladı. Bölgedeki 300 oba ve çardaklarda yaklaşık 500 kişi yaz mevsimi boyunca tatil yapıyor.
Tatil sezonu koronavirüs sebebiyle geç başlasa da obalar sezonda tam olarak doldu.

Denize sıfır, ormanla iç içe lüks otellerin yanı başındaki ücretsiz tatilin, koronavirüs vakalarında yaşanan artış ve hava sıcaklığının yüksek seyretmesi nedeniyle ekim ayının sonuna kadar devam edeceği belirtildi.

Geeç de olsa başlayan tatil sezonunun tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar, Antalya'daki oba tatilinin tadını çıkarıyor. Antalya'nın 5 yıldızlı otellerine yakın olan bölge, tatilcilerin ilgi odağı oluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal