Elinizi çabuk tutun! Tatil biletlerinde son alarm: Uçak doluluk oranı yüzde 90’a ulaştı!

Ramazan Bayramı tatili yaklaşırken, seyahat endüstrisinde hareketlilik artmaya başladı. Biletbayisi.com'un yaptığı açıklamaya göre, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince uçak bileti rezervasyonlarında belirgin bir artış yaşandı. Bu artışın bir sonucu olarak, uçaklardaki doluluk oranları da önemli ölçüde yükseldi ve yüzde 90'lara ulaştı.

25.03.2024-12:32 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-14:26) Elinizi çabuk tutun! Tatil biletlerinde son alarm: Uçak doluluk oranı yüzde 90’a ulaştı!

Geçen yıla kıyasla bu yıl tatil dönemine yönelik talep, gözle görülür bir şekilde arttı. Tatil planlarını erken yapmak isteyen pek çok kişi, uçuşlarını şimdiden ayırttı ve rezervasyonlarını gerçekleştirdi. Biletbayisi.com'un verilerine göre, geçen yılın aynı dönemine göre bilet satışlarında yüzde 25'lik bir artış yaşandı. Ramazan Bayramı tatili boyunca seyahat etmeyi düşünenler, AnadoluJet'in Ajet olarak yenilenmesi ve yeni hizmetler sunmaya başlaması gibi sektördeki gelişmelerle karşılaşıyor. Ajet'in sunduğu yenilikçi rotalar ve çeşitli kampanyalar, tatil planlarını şekillendirmede önemli bir rol oynuyor. Bu süreçte Biletbayisi.com da, müşterilere çeşitli fırsatlar sunarak tatil deneyimlerini daha keyifli hale getiriyor.


Satışlarda yüzde 25’lik artış yaşandı

Ancak yüksek doluluk oranları göz önünde bulundurulduğunda, Ramazan Bayramı tatili için seyahat planlayanların uçuş rezervasyonlarını mümkün olan en erken zamanda yapmaları öneriliyor. Zira doluluk oranlarındaki bu yükselme, son dakika rezervasyonlarının zorlaşabileceğini işaret ediyor. Tüm bu gelişmeler, Ramazan Bayramı tatili süresince havayolu seyahatlerinin yoğun olacağını ve tatilcilere daha erken planlama yapmaları gerektiğini vurguluyor. Dolayısıyla, tatil planlarınızı şimdiden gözden geçirmek ve uygun uçuşları yakalamak için harekete geçmek önem arz ediyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal