Kourtney Kardashian, Sevgilisi Travis İle Özel Anlarını Paylaşmaktan Vazgeçmiyor!

Reality şov yıldızı Kourtney Kardashian, sevgilisi Travis'in 2018 yılında paylaşmış olduğu bir tüp içinde kanının fotoğrafını siyah kalp emojisi ile tekrar paylaştı.

19.04.2021-15:48 - (Son Güncelleme: 09.06.2021-12:06)

İlişkileri ile sürekli magazin gündemine düşmeyi başaran ünlü isim Kourtney Kardashian ve sevgilisi bu sefer yeni bir skandal ile sosyal medyada olay oldular. Kardashian sevgilisi Travis'in 2018 yılında paylaştığı kan tüpü fotoğrafını kendi hesabı üzerinden yayınladı. Takipçileri ünlü ismin bu yaptığına bir anlam veremedi.


PAYLAŞIMLARI OLAY OLMUŞTU!

Kardashian'ın şarkıcı sevgilisi Travis Barker öyle bir paylaşım yaptı ki, görenlerin midesi bulandı. Barker, sevgilisinin kalçalarını ve onunla olan en özel anlarını sosyal medya hesabından açıkça yayınlamıştı. Sosyal medya kullanıcıları ünlü çifte ‘Yatak odanız yok mu?’ diyerek tepki göstermişti.

Kourtney Kardashian, arkadaşı Travis Barker ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Ünlü şarkıcının tatilden paylaştığı pozları hayranlarının hoşuna gitmedi. Bu pozları abartı bulan bazı takipçiler ‘Sevgilinin kalçalarını neden paylaşıyorsun, Yatak odanız yok mu sizin?’ diyerek tepki gösterdi. İşte o fotoğraflar...



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal