Selim Soydan Fenerbahçeli Mesut Özil hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil hakkında ünlü futbol adamı Selim Soydan'ın yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

24.03.2022-14:41 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-17:18)

Fenerbahçe ve milli takım formalarını uzun yollar terleten ve şimdilerde TFF'de yöneticilik konumunda bulunan Selim Soydan'ın, Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil hakkındaki yorumları gündem oldu. Selim Soydan'ın söylediği o sözler taraftarların büyük ilgisini çekti.

Yıldız futbolcu hakkındaki sözleri ilgi çekti

Selim Soydan, Fenerbahçeli Mesut Özil ile ilgili değerlendirmesinde, 'Vitor Pereira'ya anlam veremedim. Elinde Mesut gibi bir yıldız var, adamı bitirmek için elinden gelen her şeyi yaptı. 86. dakikada oyuna soktu. Ayıp denen bir şey var... Bu günahtır. Bu tarz oyunculara ne kadar sahip çıkarsan teknik direktör olarak o kadar kazanırsın.' ifadelerine yer verdi. Ayrıca Selim Soydan, takımdaki gençleştirmeden oldukça memnun olduğunu sözlerine ekledi.

Ünlü futbol adamından Özil hakkında dikkat çeken sözler.

Trabzonspor'a övgü dolu sözler söyledi

Süper Lig'de açık ara lider durumda bulunan Trabzonspor hakkında da konuşan Selim Soydan Karadeniz ekibi ile ilgili olarak övgü dolu açıklamalarda bulundu. Selim Soydan, Abdullah Avcı ile futbolcular arasında müthiş bir uyum yakalandığına dikkat çekti. Futbol adamı, 'Abdullah Avcı oynattığı futbolla taraftarına güven veriyor' ifadelerine yer verdi.

Yıldız futbolcu kadro dışı kaldı

Selim Soydan'ın Mesut Özil hakkında yaptığı açıklamalardan  kısa bir süre sonra Mesut Özil ile Ozan Tufan kadro dışı kaldı. İki futbolcuyla ilgili alınan karar büyük yankı uyandırdı. İki futbolcuyla ilgili yaşanan gelişmeler Fenerbahçe'de merakla takip edilmeye devam ediliyor. Fenerbahçe'de iki yıldızın kadro dışı kaldığını resmi açıklama ile duyurmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal