Hakkı Yalçın'dan Fenerbahçeli Mesut Özil hakkında çarpıcı açıklamalar geldi!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil hakkında Fotomaç Gazetesi'nin yazarlarından Hakkı Yalçın dikkat çeken açıklamalara yer verdi. Ünlü spor yazarının Mesut Özil ile ilgili sözleri taraftarların ilgisini çekti.

22.03.2022-10:28 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-10:44)

Süper Lig'de son olarak Konyaspor'u kendi evinde 2-1 yenen Fenerbahçe'de moraller yükseldi. Fenerbahçe aldığı galibiyetle lig 2.liği için önemli bir avantaj elde ederken usta yazar Hakkı Yalçın'dan Fenerbahçe ve Mesut Özil hakkında dikkat çeken açıklamalar geldi.

Konyaspor maçını değerlendirdi

Hakkı Yalçın, Fenebahçe'nin Konyaspor maçıyla ilgili olarak 'Fenerbahçe'ye Konyaspor maçını taraftar kazandırdı. Hem tribünlerden destek verdiler hem de ilk yarının sonunda "Arda Güler" sesleriyle İsmail Kartal'ı teknik direktörlüğe davet ettiler. Çünkü ilk yarıda takımın eksik oynadığını tribünler gördü, maçı da ikinci yarıdaki değişiklikler döndürdü. Sahada muhteşem bir Kim Min-Jae vardı, onun yanına Crespo'yu ilave edebilirim ama forması terlememiş iki kişi daha vardı.'

'Biri İrfan Can Kahveci diğeri Mesut Özil. İrfan Can berberlik golü öncesindeki frikiğin dışında oyunda hiç yok. Onun için futbol iki basamaklı merdiven, oysa Crespo 20 basamaklı merdiveni kim bilir kaç kez indi çıktı.'

Hakkı Yalçın'dan Mesut Özil hakkında eleştiriler geldi.

Yıldız futbolcu hakkındaki sözleri çok konuşuluyor

Hakkı Yalçın, Mesut Özil ile ilgili olarak 'Gelelim Mesut Özil'e. İyi bir Mesut Özil dünyanın her takımında oynar ama Fenerbahçe'de izlediğimiz Mesut Özil hiçbir takımda oynayamaz. Hiçbir riske girmeyen, sorumluluk almayan ve metrekare hesabı oynayan Mesut Özil'in oynatılması için baskı yapıldığına hiç şüphem yok. Böyle bir Mesut'u oynatmakla hem adına yazık ediliyor hem o formayı hak edenlere.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal