Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal istatistiklerde zirvede yer aldı!

Fenerbahçe, ligde İsmail Kartal yönetiminde 10 karşılaşmayı geride bıraktı. Fenerbahçe, 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle hanesine 21 puan yazdırmış oldu. Kartal ve öğrencileri bu zamanda lider Trabzonspor ile birlikte bulundular.

22.03.2022-10:05 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-10:18)

Fenerbahçe'de takımın başından ayrılan Vitor Pereira yerine gelen İsmail Kartal gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde son haftalarda ligde başarılı sonuçlar alırken son olarak Konyaspor'u kendi evinde yenerek 2.lik yolunda çok büyük avantaj elde etti. Öte yandan İsmail Kartal'ın o performansı da büyük yankı uyandırdı.

Samandıra'dan çıkmadı

İsmail Kartal iyi başlamadığı Fenerbahçe kariyerinde Türkiye Kupası, Konferans Ligi turnuvalarından elenilmesi sonrasında yoğun tepki çekti. Fakat tecrübeli teknik adam son haftalar aldığı başarılı sonuçlarla üzerindeki baskıyı azalttı. Teknik adamın bu zaman içerisinde Samandıra'da adeta kamp kurduğu öğrenildi. Tecrübeli hocanın yardımcılarıyla birlikte hem kendi takımının performansını yükseltmek hem de rakipleri en iyi şekilde analiz etmek için gece gündüz çalıştığı aktarıldı. Fenerbahçe bu zorlu süreçte 10 lig karşılaşmasında hanesine 21 puan yazdırdı ve topladığı puanlarla Trabzonspor ile beraber zirveyi paylaştı.

İsmail Kartal, Samandıra'da yoğun mesai harcadı.

En uzun seriyi yakaladı

Fenerbahçe son olarak Konyaspor'u 2-1 yenmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi yolunda çekiştiği rakibiyle arasındaki puan farkını 2'ye indirdi. Fenerbahçe ayrıca ligde 5 galibiyet, 1 beraberlikle yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. Pereira döneminde yenilmeden geçen en uzun seri 4 karşılaşma oldu. Sezon sonuna kadar takımı çalıştırmak için imzayı atan İsmail Kartal, zor da olsa Fenerbahçe'yi ayağa kaldırmayı başardı. İsmail Kartal bu performansı devam ettirip takımını ikincilik hedefine ulaştırma konusunda kararlı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal