Arsenal'ın futbolcusu Martin Odegaard'dan Fenerbahçeli Mesut Özil hakkında dikkat çeken sözler!

İngiliz ekibi Arsenal'ın formasını terleten Norveçli futbolcu Martin Odegaard'ın, Fenerbahçeli Mesut Özil ile ilgili açıklamaları büyük yankı uyandırdı.

07.03.2022-16:30 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-16:30) Arsenal'ın futbolcusu Martin Odegaard'dan Fenerbahçeli Mesut Özil hakkında dikkat çeken sözler!

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'ın yıldız orta saha futbolcusu Martin Odegaard, Norveç basınına özel açıklamalar yaptı. Genç yıldız Mesut Özil ile kıyaslanması hakkında da konuştu.

Açıklamaları gündem oldu

Norveç basınına konuşan Martin Odegaard yıldız futbolcu Mesut Özil hakkında, 'Kendimi başka oyuncularla kıyaslamayı pek sevmiyorum ancak Mesut Özil gibi bir isimle kıyaslanmak onur verici bir şey. Bu kıyası iltifat olarak alabilirim. Özil, küçükken en çok özendiğim oyuncular arasındaydı.' ifadelerine yer verdi. Futbolcu kendisi hakkına ise, 'Topa sahipken bir sanatçı, topsuz oyunda da bir canavar' olarak ifadelerine yer verdi.

Martin Odegaard, Mesut Özil hakkında konuştu.

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'nın yorumları için ise, 'Kendimi her zaman toplu oyunda daha iyi gördüm. Ancak futbolun geldiği noktada, her geçen gün savunma görevlerinin de ne kadar önemli olduğunu görüyorum ve kendimi oyunun iki yönünde de geliştirmeye çalışıyorum.' açıklamasında bulundu. 23 yaşındaki orta saha bu sezon Arsenal forması ile çıktığı 26 karşılaşmada 4 gol atıp 4 kez ise asist yaptı. 23 yaşındaki on numara bu sezon takımın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal