Fenerbahçe'de Mesut Özil'in menajeri oyuncusunun takımda kalacağını açıkladı!

Fenerbahçe'de takımdaki geleceği büyük bir merak konusu haline gelen dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil'in menajeri takımda kalacağını açıkladı.

07.03.2022-15:36 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-17:44)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'ye transferiyle tüm dünyada ses getiren Mesut Özil, geldiği günden bu yana bir türlü istenen seviyeye gelemedi.

Sık sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kalan Mesut Özil'in takımdaki geleceği merak edilmeye başlanmıştı. Sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönündeki iddialar üzerine beklenen açıklama geldi.

Dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil'in takımdan ayrılacağı yönündeki haberler ile ilgili olarak menajeri Erkut Söğüt, Sabah Gazatesi'ne yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Fenerbahçe'de çok mutlu...'

Mesut Özil ile çıkan haber her zaman sansasyonel oluyor. İsimler büyük olduğu için, insanlar o şeyi merak ediyor. İnsanların takip ettiği ve dünyada tanındığı için bu haberler hep olacak. Mesut çok mutlu. Her zaman olmak istediği yere geldi. Buraya da 1.5 sene için gelmedi. Bu karar verilirken 3.5 sene için verildi. İlk geldiğinde zaten bir süre oynayamadı ve sakatlık yaşadı. Mesut mutlu o konuda kimseni şüphesi olmasın.

Mesut Özil menajeri konuştu

Mesut'un İsmail Kartal ile arası...

İsmail hoca değerli ve herkesin sevdiği bir insan. Mesut'ta İsmail hocasıyla çok iyi bir çalışma içerisinde. Her hoca o hafta kazanmak için sahaya çıkıyor ve o hafta da en iyi hazırlanmış oyuncuları oynatmak ister. Bazıları bana soruyor, 'Erkut, Mesut neden oynamıyor' diye... Ben teknik heyet değilim ki, onu hocalar bilir. Her gün antrenmana çıkıyorlar. Taktik olabilir, başka şeyler olabilir. Biz sadece bazen arka planda tartışıyoruz. Ben bu işe karışamam ve bana düşmez. Mesut'un İsmail hocayla arası iyi ve insanların sevdiği bir isim Mesut. İnanılmaz bir çocuk Mesut. Her haliyle paylaşımcı bir insan, bencil bir insan değil bir kere.

Takımdan ayrılacağı yönündeki iddialar üzerine

Mesut'un takımdan ayrılmayi istemesi bir şey olamaz. Dediğim gibi spekülasyonlar hep olacak, haberler hep çıkacak. Mesut çok mutlu, Fenerbahçe de mutlu. Önemli olan sahada başarılı olmak. Ve süreç isteyen şeyler bunlar.

Mesut tercihini Fenerbahçe'den yana kullandı!

Gelmeden önce tabii ki başka teklifler oldu ama Mesut, tercihini Fenerbahçe'den yana kullandı. Şu an bir teklif bile olsa ben bunu konuşamam. Biz tabii ki sürekli kulüplerle iletişim halindeyiz. Fakat benim her zamanki cevabım şu; Mesut sözleşmesinin sonuna kadar Fenerbahçe'de olacak. Mesut 1.5 sene için gelmedi buraya.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal