Şansal Büyüka, Trabzonspor'un Fenerbahçe deplasmanında oynadığı oyun hakkında övgü dolu sözler söyledi

Ünlü spor yazarı Şansal Büyüka, lider Trabzonspor'un Kadiköy deplasmanında Fenerbahçe'ye karşı aldığı galibiyetin ardından bordo mavili ekip hakkında söylediği övgü dolu sözlerle büyük beğeni topladı.

07.03.2022-16:20 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-16:20)

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor, konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanında oynamış olduğu üstün oyunla büyük bir beğeni toplarken sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmada bordo mavili ekibin golünü Anthony Nwakaeme kaydederken, ev sahibi ekip Fenerbahçe'nin ise golünü Miha Zajc kaydetti.

Trabzonspor Kadiköy'de galibiyete yaklaştı

Şansal Büyüka'dan Trabzonspor'a övgü!

Fenerbahçe deplasmanında eksik oyuncularına rağmen iyi bir oyun ortaya koyan Trabzonspor hakkında ünlü spor yorucusu Şansal Büyüka, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şansal Büyüka, Trabzonspor'un oynadığı oyun ile ilgili olarak ;

' Ligin en iyisi olan iki stoperin Edgar Ie ile Vitor Hugo yokken, ligin bir başka en iyi orta saha adamı Marek Hamsik sakatken, böyle diri ve ayakta kalmak çok kolay değil... Ama Trabzon takımında öyle bir kadro mühendisliği, öyle bir hoca, öyle bir kalite var ki, dokununca 'kartondan kale' gibi yıkılmıyor, hatta sallanmıyor bile... Trabzonspor son on dakikada Nwakaeme üç metreden topu direğe nişanlamasa, uzatmalarda Visca çerçeveyi bulabilse, maçı kazınıp giden taraf olurdu. Trabzon’da genç stoper Ahmetcan‘ın önü çok açık, yolu açık olsun. Çok iyi oynadı, bir golü de çizgiden önledi. Sol kanatta Puchacz, orta sahada Siopis çok iyi mücadele ettiler. Bakasetas bu maçta izin hakkını kullandı. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal