Selçuk Bayraktar'dan heyecanlandıran paylaşım geldi, takipte kalın!

Baykar Lideri Selçuk Bayraktar, milyonlarca vatandaşı heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Muharip İnsansız Uçak Sistemi'nin (MİUS) üretim hattına giren gövde görselini aktaran Selçuk Bayraktar, "Takipte kalın" ifadesiyle akıllarda merak uyandırdı.

12.03.2022-16:04 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-16:55) Selçuk Bayraktar'dan heyecanlandıran paylaşım geldi, takipte kalın!

Ürettiği yerli ve milli insansız hava araçlarıyla ülkemizi savunma sanayi alanında başka bir boyuta taşıyarak adeta dünyada bir marka haline gelen Baykar'ın Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, insansız savaş uçaklarıyla alakalı yeni bir açıklamada bulundu.

Selçuk Bayraktar, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla Muharip İnsansız Uçak Sistemi'ne (MİUS) ilişkin insanların akıllarında merak uyandıran bir paylaşıma imza attı.

Kızılelma yolda

Baykar Teknoloji Lideri Bayraktar, "Üretim hattına 3 buçuk yıl sonra daha büyük ve daha çevik bir balık girdi. MİUS - İnsansız Savaş Uçağı: Bayraktar Kızılelma yolda geliyor, takipte kalın." ifadelerini kullandı.

Kızılelma

Bu bağlamda MİUS ile ilgili olarak Selçuk Bayraktar, Temmuz ayında bir video yayımlamış ve "Hedefimiz, genç mühendis ve teknisyen kardeşlerimle geliştirdiğimiz MİUS prototipinin ilk uçuşunu Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında gerçekleştirmek." açıklamalarında bulunmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal