Sadakatsiz 59. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D Sadakatsiz 18 Mayıs 2022 yeni bölüm fragmanı

Finaline son 3 bölüm kalan Sadakatsiz dizisinde heyecan doruklarda. Senaryo sorunlarından dolayı final yapma kararı alan dizinin 59.böüm fragmanına gözler çevrildi. Volkan'ın bıçaklanması ve Asya ile Ali'nin ortadan bir anda kaybolması şüpheleri Derin'e yöneltti. İzleyicinin heyecanla beklediği Sadakatsiz 59.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz 59. bölüm fragman linki haberimizde

11.05.2022-23:20 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-10:01)

Sadakatsiz dizisinin son bölümünün bitiminden sonra 18 Mayıs'ın heyecanlı bekleyişi başladı. Her hafta Çarşamba günü Kanal D ekranlarında yer alan Sadakatsiz'in 59.bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Volkan alacağı kararlar sabırsızlıkla beklenirken Asya'nın yeni hamlesi ise merak konusu oldu. Sadakatsiz 59. bölüm fragmanı yayınlandı. Sadakatsiz 59.bölüm fragmanı izle.

Sadakatsiz 59.bölü fragmanı

Sadakatsiz 59.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Volkan'ın Derin'den ayrılma isteği dengeleri değiştirdi. Asya'nın oynadığı büyük oyunun sonuna gelinmesi üzerine Ali ve Asya'nın ortadan kaybolması sevenlerini korkuttu. Derin'in defalarca Asya'nın canına kast ettiği bilindiği üzeri şüpheli olan isim belli oldu. Bu süreç içerisinde Derin'i yalnız bırakmayan Onur ise Gönül'den yardım istemek zorunda kalır. Asya'nın ya ben ya Derin demesi üzerine Volkan, seçimini Asya'dan yana yaptı. Bu durum karşısında deliye dönen Derin ise Volkan'ı bıçakladı. Bu sahe sonrasında ise dizinin takipçileri 'Volkan hakettiğini buldu' şeklinde yorum yaptı. Heyecanın dorukta olduğu dizinin hayranları ise 53.bölümün fragmanı araştırmaya başladı. 

Sadakatsiz 59.bölüm fragmanı izlemek için https://www.youtube.com/channel/UCv9wwJfPt-_fstKCbyATr5w

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal