PUBG Mobile Lamborghini ne zaman gelecek?

Dijital oyun meraklılarının PUBG Mobile oyununa eklenecek yeni arabayı merakla bekliyor. Oyun tutkunları PUBG Mobile oyununa yeni eklenecek Lamborghini isimli arabanın ne zaman geleceğini merak etmeye başladı. Oyuncular, yeni araba için kesin bir tarih beklerken PUBG Mobile Lamborghini ne zaman gelecek sorusuna da sık sık yanıt arıyor.

26.03.2022-12:37 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-12:37) PUBG Mobile Lamborghini ne zaman gelecek?

Dijital oyun tutkunları gözünü PUBG Mobile oyununa gelecek yeni güncellemeye çevirdi. Oyunun 1.9 güncellemesine sonradan eklenen spor araba detayı oyun meraklılarının ilgisini çekti. PUBG Mobile oyununa eklenecek ilk spor araba olma özelliğini taşıyan Lamborghini isimli yeni araba için heyecanlı bekleyiş başladı.

PUBG Mobile tutkunları yeni spor araba Lamborghini için net bir tarih bekliyor. Birçok kişi PUBG Mobile Lamborghini ne zaman gelecek sorusuna yanıt arayarak araştırmalarına başladı. Son model tarzdaki araba, oyuna eklenecek olan ilk spor araba olacak. PUBG Mobile daha önce birçok bilindik marka ile sponsorluk anlaşması yaparak oyun içerisinde etkinliklere yer vermişti. PUBG Mobile ile dünyaca ünlü İngiliz otomotiv şirketi Lamborghini arasında yapılan sponsorluk anlaşması da oyuna yansıtılacak. PUBG Mobile Lamborghini isimli yeni spor arabasıyla oyuna yeni bir soluk getirmenin peşinde.

PUBG Mobile oyununa daha önce yapılan güncellemeler ile eski tarzda spor arabalar eklenişti fakat Lamborghini spor arabası oyunun seyrini değiştirerek bir ilk olması hedefinde. Daha öncesinde, oyundaki hayatta kalma savaşı konseptine uygun olarak eski ve hurda arabalar kullanılıyordu. Oyuna getirilen yeni güncellemeler ile birlikte oyunun mücadelesi de kızışacak gibi duruyor.

PUBG

Oyun tutkunları şimdiden bu yeni spor arabanın peşine düşmeye başladı. Oyunda Lamborghini spor arabasına sahip olmanın da bir bedeli olacak. Ücretsiz olarak oyunculara sunulmayacak olan arabaya ulaşmak isteyen oyuncular, hangi şartları yerine getirmeleri gerektiğini araştırmaya başladı.

PUBG Mobil’in ilk spor arabası olarak oyunculara servis edilen Lamborghini, 24 Şubat 2022 tarihinde oyuncularla buluşuyor. Bu tarihte oyuncuların kullanımına açılan Lamborghini spor arabası, Ahududu, Glory White, Kraliyet Siyahı, Sedefli, Zenith Siyahı ve Ay Beyazı gibi çeşitli seçeneklere sahip. Oyuncular bu 6 farklı seçenekten birini tercih ederek araçlarını kendileri için özel kılabilecek. Oyuncuların satın alabileceği Lamborghini, iki koltuğu olan bir araç olacak. Spor tarzda bir araba olduğu için araca fazla oyuncu binemeyecek.

Lamborghini

Türkiye’de pek sık rastlanamayan bu araba markası, İngiltere merkezli bir spor araç şirketidir. Yeni Zellandalı Bruce Lamborghini tarafından, 1963 yılında bir Formula 1 takımı olarak kurulmuştur. Daha sonra şirketi satın alan bir İngiliz olan Ron Dennis, Lamborghini markasını günümüze taşımıştır. Ortaklarıyla ilişkileri pek parlak olamayan Ron Dennis, 2014 ve 2016 yıllarında şirketin kalan hissesini ortaklarından almaya çalışmıştır. Dennis bu denemelerinde başarılı olamayınca, şirketin yüzde 50 hissesine sahip olan TAG Grubu bu durumdan rahatsız olarak Ron Dennis’in şirketle bağını koparmıştır. 2017 yılına kadar şirketten uzaklaştırılan Dennis, o yıl sözleşmesi bittiğinde şirketten tamamen ayrılmıştır. 2020 yılında şirketin ekonomik durumu gerekçe gösterilerek çalışanların yüzde 25’inin işi sonlandırılmıştır.

Lamborghini Modelleri

İngiltere merkezli spor araç markası olan Lamborghini’nin piyasada 14 modeli ve 10 gelişmiş modeli bulunuyor. Markanın 570S’in Stage 3 performans güçlendirmeli modeli,  700+ hp beygir ve 1000+ nm tork gücünde. Araç, çift turbolu 3.8 litrelik M838T E kodlu V8 motordan güç alıyor. 570S, stok halde 562 hp beygir ve 601 nm tork güç üretirken, 0-100 km/s hızlanmasını 3.1 saniyede tamamlıyor. Dolu depoyla 1.452 kg kütle değerine sahip olan 570S’in maksimum hızı ise 328 km/s. Araçta 3.8 litrelik motor ve şanzıman tarafında Graziano Trasmissioni markası tarafından geliştirilen 7 ileri çift kavramalı otomatik vitesi bulunuyor. Günlük kullanıma uygun olarak tasarlanan modelin kapıları yukarıya doğru açılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal