PUBG Mobile İOS 1.9 güncellemesi çıktı mı, ne zaman çıkacak? PUBG Mobile 1.9 güncelleme ile gelecek özellikler

Tencent ve Krafton Company tarafından geliştirilen ve milyonlarca oyuncusu olan PUBG, 20 Mart Pazar günü 1.9 sürümü olan resmi güncellemesini aldı. Yeni sürümde birçok özellik ve etkinlik yer alırken büyük bir yükseltme olması beklenmektedir. Peki PUBG Mobile İOS 1.9 güncellemesi çıktı mı? PUBG Mobile 1.9 güncellemesi de hangi özellikler var? detaylar haberimizde yer almaktadır.

18.03.2022-21:07 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-21:08) PUBG Mobile İOS 1.9 güncellemesi çıktı mı, ne zaman çıkacak? PUBG Mobile 1.9 güncelleme ile gelecek özellikler

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanan PUBG yeni güncelleme ile oyuncularıyla buluşacak. PUBG Mobile yeni sürümü 1.9 güncellenmesi 16 Mart saat 11:00'de (UTC+0) yüklenmeye başlanacaktır. Oyunun yeni sürümü 1.9'u hızlı ve sorunsuz indirmek için güçlü bir ağ ortamı ve cihazınızda yeterince alan olması gerekmektedir. PUBG Mobile güncellemesini 16-22 Mart (UTC+0) tarihleri arasında yapanlara 3.000 BP, 100 AG ve bir Gece Rapsodisi Başlığı (3g) hediyesi verilecektir.  

PUBG Mobile 1.9 güncellemesi de hangi özellikler var?

Hava savaş alanı: Renkli hava savaş alanı atlanır ve renkli kıyafetler giyilir. Oyuncular düşman tarafından vurulursa kafaları büyür ve havada uçmaya başlar. Saf dışı kalan oyuncular battle royale savaş alanına geri döner. Oyuncular takım arkadaşları tarafından vurulursa kafaları küçülür ve hava savaş alanındaki zemine geri döner. Renkli hava savaş alanı acıların sadece ilk 5 dakikasında görülür. 

-Renkli bisikletler: Haritada bir tane katlanır dağ bisikleti alarak onu kullanabiliriz. Bisikletin şarj edilmeye veya yakıt doldurulmaya ihtiyacı yoktur. Bisiklet gürültü çıkarmaz. Bisiklet tekrar kullanılmak için çantaya konulabilir. 

-Yeni kamplar: Büyük ölçekli kaynak kampı bölümünde renkli meydan, bisiklet sergisi ve diğer özel yerlerde fazladan malzeme sandıkları bulunur. 

Küçük ölçekli kaynak kampı bölümünde ise renkli kamp ile savaş malzemesi ve hatıralar toplanır. Araç tarama ile yakındaki araçların yeri öğrenilir. 

-Yeni silah deposu: İkinci katta bulunan silah deposunu açmak için giriş kartlarını bulmak gerekir. Silah deposundan ek malzeme alınabilir. 

-Çağrı: Her oyuncunun savaş alanına gelmesi için bir hakkı bulunur. Saf dışı kalan takımın arkadaşlarını çağırması için Çağrı Kulesini bulması gerekir. 

PUBG Mobile 1.9 güncellemesi de hangi özellikler var

-Kullanılabilen haritalar: Rütbesiz Mod - Erangel, Rütbesiz Mod - Livrik, Rütbesiz Mod - Akıbet, Rütbeli Mod - Erangel Renkli Yıl Dönümü, Rütbeli Mod - Livrik Renkli Yıl Dönümü, Rütbeli Mod

-Malzeme Dükkanı: Harita üzerine malzeme Dükkanı konumları ayarlanarak sayısı arttırıldı. Malzeme dükkanında satılan ürünler güncellendi. Erangel'de AWM, GROZA ve Avcı Kamuflajı kaldırılarak İşaret Fişeği ve başka öğeler eklendi. Livik'te ise AWM ve Avcı Kamuflajı kaldırılarak AUG ve başka öğeler eklendi. Malzeme dükkanında satılan ürünlerin fiyatı güncellendi. 

-Harita ve Mekanizma iyileştirmeleri: Erangel'de Askeri Üssü giden köprü güncellenerek genişliği arttı ve mevzi sayısı çoğaldı. Köprünün iki yanında yan yollar eklendi. Oyun alanında yapılan geri sayım hatırlatma şıklığı azaldı. Oyuncuların sırt çantalarını kapatabilmesi için Sırt Çantası ekranın sağ alt köşesinde bulunan çöp kutu simgesine dokunulabilir. Oyuncular yatma, zıplama ve çömelme butonlarını kendileri ayarlayabilir. Ekranın kenarında bulunan hızlı işaretlerin görünümü iyileştirilirken çok amaçlı işaretlerin kızlı ses çarkı iptali de iyileştirildi. 

-Kontrol iyileştirmeleri: Oyuncuların su içinde kolay silah degiştirebilmesi için silah değiştirme desteği getirildi. Oyuncuların tepki etkinliğini arttırmak için silah ekleri artık doldurma zamanında da değişebilecektir. Tırmanma özelliği iyileştirildi. 

-Ayar iyileştirmeleri: Kontroller sayfasına yatay kaldırma hızlandırma ekledi. Akıbet modun da AC silahların mermi alma görüntüsü efekti değişti. 

-Harita iyileştirme(Akıbet): Hava hatlarının görüntüsü ve bunları kullanırken gösterilen oyuncu animasyonlarının akıcılığı güncellendi. Arayüzü daha anlaşılır kılmak amacıyla silah dürbünlerinin nişangah renk değiştirme efekti ve pompalıların kullanımı iyileştirildi. 

-Royale Arena(Taarruz): Bu özellik 7 Nisan saat 02:00 (UTC+0) itibariyle oynanabilir. Erangel ve Livik'tev rastgele bir bölge 4v4 savaş alanı olur ve leş sayısını ilk tamamlayan takım kazanır. Royale Arena moduna Mod Seçimi sekmesine girip Arena bölgesinden Royale Arena seçilerek girip oynanabilir. 

-Eğlence parkı güncellemesi: Eğlence parkı tamamen yeniden tasarlandı. İki oyunculu yarışma desteğine sahip bir yarış oyunu ve yarış için seçilebilmek araçlar eklendi. Atış Poligonu ortamı bina içinde olacak şekilde güncellendi. Sistem mekanikleri ayarlandı.

-Klan: Klan Liderinin ve Lider yardımcısının Klan duyurusu yapabilmesini kolaylaştırmak için Klan duyurusu özelliği geldi. Oyuncuların Klan Primlerini daha kolay toplamaları için Klan Primlerine Tümünü Al özelliği eklendi. 

-Diğer oyunlar: Metro Royale: Buluşma oyununu 28 Mart 02:00 ile 10 Mayıs 23:59 (UTC+0) tarihleri arasında oynanabilir. 

-Ağır Silah 2.0: Bu mod 15 Mart 23:59'da (UTC+0) kaldırılacaktır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal