Bilgisayarım Elden Ring oyununu kaldırır mı, çalıştırır mı? Elden Ring oyunu minimum sistem gereksinimleri

Son zamanlarda oyun dünyasının gündeminde olan Elden Ring oyununun minimum sistem gereksinimleri oyunu oynamak isteyen oyuncular tarafından araştırılıyor. Peki Bilgisayarım Elden Ring oyununu kaldırır mı, çalıştırır mı? İşte oyunun sistem gereksinimleri hakkında bilinmesi gerekenler...

18.03.2022-20:48 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-20:49) Bilgisayarım Elden Ring oyununu kaldırır mı, çalıştırır mı? Elden Ring oyunu minimum sistem gereksinimleri

Günümüzde piyasaya sürülen oyunlar her ne kadar başarılı oyunlar olsa da sistem gereksinimleriyle bir çok oyuncunun kalbini kırıyor. God of War, Spiderman, The Last of Us gibi grafik canavarı oyunlar büyük beğeniyle oynandı. Son zamanlarda ise From Software şirketinin geliştirerek piyasaya sunduğu Elden Ring oyunu, milyonlarca oyuncunun merak ettiği oyunlar arasında yer alıyor. Son zamanların popüler oyunu olan Elden Ring oyununun minimum sistem gereksinimlerini öğrenmek isteyen PC sahipleri arama motorları üzerinden araştırmalarını hızlandırdı.

Bilgisayarım Elden Ring oyununu kaldırır mı, çalıştırır mı?

Daha önce Sekiro, Bloodbone, Dark Souls gibi pek çok başarılı oyunla ün salmış olan From Software’in yeni oyunu Elden Ring, optimizasyon konusunda yaşanıldığı iddia edilen sıkıntılar sebebiyle düşük seviye donanıma sahip olan bilgisayarların canını sıkabilir. Bu nedenle oyunun minimum ve önerilen sistem gereksinimleri intenet üzerinden sürekli olarak araştırılıyor. Oyuncuların bu oyunu oynaması için sahip olması gereken minimum ve önerilen sistem gereksinimleri şu şekilde:

Elden Ring

Minimum sistem gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: Intel Core I5-8400 ya da AMD Ryzen 3 3300X

Bellek: 12 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3 GB ya da AMD Radeon RX 580 4 GB

DirectX: Sürüm 12

Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

Önerilen sistem gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 10/11

İşlemci: Intel Core I7-8700K ya da AMD Ryzen 5 3600X

Bellek: 16 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB ya da AMD Radeon RX VEGA 56 8 GB

DirectX: Sürüm 12

Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

Türkiye’de en az 499 TL’den satışta olan Elden Ring’i oynamak isteyen oyuncuların önerilen sistem gereksinimlerine sahip olması gerekiyor. Minimum seviyede yeterliliğe sahip olan bilgisayarlarda ne yazık ki bu oyun ana menünün ötesine geçemeyecektir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal