F1 menajerlik oyunu ne zaman çıkacak? F1 Manager oyunu nasıl olacak? Merakla beklenen oyundan ilk fragman paylaşıldı

Simülasyon yapımlarında uzmanlaşmış Frontier Developments tarafından geliştirilen F1 Manager, 2022 yılı için ilk fragmanını yayınladı. bu sefer yarış dinamiğinden çok oyunseverlere farklı bir dünya sunuyor. Yarış dinamiğinin dışında F1 takımının menajerliğini ön plana çıkarıyor. F1 Manager oyunun ilk fragmanının yayınlanmasının ardından birçok oyunseverin dikkatini çekmiş durumda.

09.03.2022-00:20 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-00:21) F1 menajerlik oyunu ne zaman çıkacak? F1 Manager oyunu nasıl olacak? Merakla beklenen oyundan ilk fragman paylaşıldı

Simülasyon yapımlarında üstün başarı sağlayan Frontier Developments tarafından geliştirilen yeni oyun, oyunseverlere F1 yarış dinamiğinden daha farklı bir dünya sunuyor. Yeni geliştirilen oyunda oyuncular F1 takımı menajerliğini yaparak oyuna daha farklı boyutlardan bakıyor. 

F1 menajerlik oyunu

2022 F1 Manager oyun özellikleri

F1 2021’in MyTeam modunun aksine, F1 Manager 2022’de on birinci takım oluşturulamayacak. Mevcut olan 10 takım arasından seçim yapmak gerekecek. Fakat oyun, tüm resmi F1 takviminde yarışabilmeyi ve Formula 1 ekibinden gerçek sürücüleri ve mühendisleri takımınıza katmayı vaat ediyor.

Takımını zafere götürmek isteyen F1 tutkunları, pist içi ve pist dışında birçok stratejiyi yönetmesi gerekiyor. Örneğin; pist içinde sürüş dinamikleri, pist dışında ise sponsorların veya arabanın gelişiminin takip edilmesi gibi.

Diğer birçok yarış oyununda olduğu gibi asıl zorluk, takımınızı maddi açıdan borca sokmadan daha rekabetçi hale getirmek. Bundan dolayı doğru unsurlara (mühendis, şoför, araç ekipmanları) nasıl para harcayacağınızı bilmek bir hayli kritik olacaktır.

F1 Manager 2022'yle mevcut pilotların yanı sıra F2 veya F3 gibi alt kategorilerdeki genç pilotları denetleme fırsatına da sahip olacaksınız.

F1 Manager 2022 PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek.

F1 menajerlik oyunu ne zaman çıkacak?

Oyunun bu yaz geleceği söyleniyor. Fakat Frontier Developments ekibi, net bir tarih vermekten ise kaçınıyor. Yani oyunun tam olarak ne zaman çıkacağına dair henüz bir bilgi bulunmamaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal