PUBG Mobile başkasına veya arkadaşına uc gönderme nasıl yapılır? PUBG mobile uc gönderme

Akıllı telefonların kullanımın yaygınlaşması ile beraber mobil oyunları oynayan kişilerin sayısı da artıyor. Mobil oyunlar arasında da rekabeti artıran bir ortam oluşuyor. PUBG mobile ise en çok tercih edilen oyunlardan bir tanesi.

07.03.2022-21:06 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-21:07) PUBG Mobile başkasına veya arkadaşına uc gönderme nasıl yapılır? PUBG mobile uc gönderme

PUBG mobile UC gönderme ne demek?

Mobil oyun sektörünün tercih edilişinin artması ile beraber en popüler uygulamalar arasında olan PUBG mobile uygulamasında oyun içi ürün satın almak, kıyafet almak veya çeşitli geliştirmeler yapmak için oyun parası olarak PUBG UC veya BP kullanmaktadır. Daha çok arkadaş gurubu ile oyuna giren kişiler PUBG arkadaşına UC göndermek istemektedir.

PUBG UC para birimi aracılığıyla oyun içerisinde birçok özellikten faydalanabilirsiniz. Bu para birimi ile sürpriz hediyeler olan kutuları açabilir, silah ve kıyafet gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bu şansa ise para harcamadan  PUBG mobile UC hilesi ile ulaşabilirsiniz.  

PUBG mobile UC gönderme işlemi nasıl yapılır?

Oyunun isminin açılımı  PlayerUnknown’s Battlegrounds olan PUBG son dönemlerin mobil oyunlarının en zirvesinde diyebiliriz. Dünya genelinde de büyük bir istekle oynanan oyunda esas amaç oyun içerisinde kalan son kişi olmaktır. 

Oyun içerisinde satın almak isteyeceğiniz bazı ekipmanlar olabilir. Sizin birikmiş UC'niz yok ise bunu arkadaşınızdan alma hakkınız var. Ancak onun size transfer etmesi gerekmekte. Bazı ekipmanlar ise oldukça düşük UC miktarında olduğunda para ile UC almak istemeyebilirsiniz. 

UC almak istemiyor ve oyunda da ilerlemek istiyorsanız, bedava PUBG mobile hesaplarından alarak levellerinizi artırabilir ve daha yüksek seviyedeki ekipmanlara erişim sağlayabilirsiniz. 

Arkadaşınıza PUBG UC göndermek için yapmanız gerekenler

Oyunun başlangıcında herkes uçak içerisinden paraşüt ile atlama yapıyor ve sonrasında ise bir adada diğer iniş yapan oyuncular ile savaşmaya başlıyorsunuz. İniş yaptığınız ada üzerinde ise bazı yerlerde ekipmanlar ve silahlar var. Bunları bulmanız sizin diğerlerinden daha öne geçmenizi sağlar. Böylece adada hayatta kalan son kişi siz olabilirsiniz. 

uc gönderme

Son kişi olmak için ise karakterinizi güçlendirmeniz gerekiyor. Bunun için size gereken şey güç veya silah satın almak. Bunun anahtarı ise UC'den geçmekte. Eğer sizin yeteri kadar UC'niz yoksa bunu arkadaşınızdan isteyebilirsiniz. 

UC gönderme işlemi 

İlk olarak gönderme işlemini yapmanız için PUBG Mobile oyununuzu açarak hesabınıza giriş yapın. Sonrasında ise ana ekran üzerinde bulunan “Royal Pass” butonuna tıklayın. Karşınıza çıkacak olan ekranda “Yükseltme Geçişi” yazılarak ilgili sayfaya geçiş yapın. 

Ardında gelen sayfada  “İstek Gönder” butonuna basın. Karşınıza ekranın sağ alt bölümünde görülecek olan “Posta Kutusu” isimli seçeneğe basarak ilerleyin.

Bu kısımdan sonra UC göndermek istediğiniz arkadaşınızın adını seçerek “Görüntüle” butonuna tıklayın. Ardından butona tıkladıktan sonra ise ekran üzerinde göreceğiniz “Ver” butonuna basmanız gerekmekte. Arkadaşınızın adını yazdıktan sonra ise göndermek istediğiniz UC miktarını yazın ve "gönder" butonuna tıklayın. Bütün adımlardan sonra işleminiz gerçekleştirilecek ve arkadaşınızın ihtiyacı olan UC miktarını göndermiş olacaksınız.

İşleminiz gerçekleşmezse yapmanız gerekenler

Eğer bütün adımları takip ettiğiniz ve uyguladığınız halde işleminiz gerçekleşmediyse bilgisayarınız, tabletiniz ya da cep telefonunuzdaki PUBG sürümünü güncel hale getirmeniz gerekmektedir. 

UC kimlere gönderilebilir?

Anlatılan adımlar ile arkadaşlarınıza UC gönderimi yapabilirsiniz. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta gönderim yapacağınız arkadaşınızın 24 saatten fazladır arkadaşınız olmasıdır. Ancak bu arkadaşlarınız için gönderim yapabilme hakkına sahipsiniz. 

İşlemi gerçekleştirmeniz için bir diğer ayrıntı ise Sinerji puanınızın da 20‘den daha yüksek olması ve karakterinizin de en az 3 seviye olmasıdır. Bunlara ek olarak ise PUBG sezonunun ilk 7 günü geçtiyse eğer UC gönderme işlemini gerçekleştiremezsiniz. Çünkü bu işlem ancak PUBG mobile sezonu başladıktan sonra 7 gün için geçerli bir işlemdir. 

Anlatılan adımlar ile UC gönderdikten sonra arkadaşınız ile oyunu tamamlayabilir ve birlikte kalarak ekipmanlarınızı artırarak oyunda ileri kademelere gelebilirsiniz. Böylece oyunun tadını daha çok çıkarır ve heyecanı daha çok yaşayabilirsiniz. 

Sizin arkadaşınıza UC gönderimini tamamlamanız gibi aynı şekilde sizde arkadaşınızdan UC isteyebilirsiniz. İstediğiniz arkadaşınızın aynı aşamaları takip etmesi yeterli olacaktır. Ancak belirttiğimiz durumlara uyulması dahilinde gönderim sağlanacaktır. Yani size gönderim yapacak arkadaşınızında sizinle 24saatten fazla bir süredir arkadaş olması gerekir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal