Ptt kart ile hangi bankalardan para çekilir? PTT kart ile başka bankalardan para çekilir mi? PTT anlaşmalı bankalar listesi

PTT kart sahibi vatandaşlar ellerindeki kart ile başka bankalardan para çekilip çekilmeyeceğini merak ediyorlar. Ptt kart ile hangi bankalardan para çekilir? İşte, PTT anlaşmalı bankalar listesi

19.04.2022-11:33 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-11:33) Ptt kart ile hangi bankalardan para çekilir? PTT kart ile başka bankalardan para çekilir mi? PTT anlaşmalı bankalar listesi

PTT kart ile bankalardan para çekme işlemi gerçekleştirebilmeniz için PTT ile anlaşma yapan herhangi bir bankanın ATM’sini kullanabilir ve buradan para çekme işleminizi yapabilirsiniz. PTT'nin anlaşması olmadığı bankalardan işlem yapmanız gerektiğinde banka tarafından bir komisyon işlemi uygulanır. Bu komisyon bedeli ise her bankada farklılık gösterebilir.

PTT kart ile hangi bankalardan para çekilir?

Ptt kart ile hangi bankalardan para çekilir

EmlakBank, Halkbank, Vakıf Katılım, VakıfBank, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bankaları ile PTT arasında imzalanan protokol ile adı geçen bankaların tüm ATM’lerinden işlem limitleri çerçevesinde hiçbir komisyon ücreti ödemeden para çekme işlemi yapabilir, ptt hesabınıza para yatırabilir ya da ptt hesabınızda olan bakiye bilgisini sorgulayabilirsiniz.

Ayrıca Fibabanka, TEB, Aktifbank ve Türkiye İş Bankası'nın bankamatiklerinde 10.000 TL ve üzeri işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

PTT'nin yaptığı anlaşmalar dahilinde PTT kartları tüm ATM’lerde, POS cihazlarında ve aynı zamanda da e-ticaret sistemi içinde de geçerli olacak. Kart sahipleri böylelikle belirlenen ATM'lerden para yatırıp çekebilecek ve para dijitalleşerek kayıt altına alınmış olacak.

PTT banka mı?

PTT Bank, diğer mevduat bankaları gibi bir çalışma göstermez, daha çok tahsilat bankası görevini yürütür. 1840 yılında kurulan PTT 1840, o yıldan beri Türk girişimi olduğunda dolayı PTT Bank da yerel bir banka olarak nitelendirilebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal