Premier Lig Karşılaşmaları Şifresiz Yayınlanabilir!

İngiltere Spor Bakanlığı Sekreteri Oliver Dowden, Premier Lig karşılaşmalarının coronavirüsü salgının sonrasından şifresiz yayınlanması için proje hazırladığını duyurdu.

24.04.2020-12:18 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-12:15) Premier Lig Karşılaşmaları Şifresiz Yayınlanabilir!

UEFA, 55 üye ülke federasyonu ile dün gerçekleştirdiği görüşmede yerel liglerin tamamlanmasını talep etmişti. Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle son olarak 6 hafta önce karşılaşma yapılan ve süresiz askıya alınan Premier Lig'in temmuz ayı sonu itibariyle sonlandırılması planlanıyor. Karşılaşmaların ne zaman devam edeceği hususunda da hala belirsizlik devam ederken, taraftarları heyecanlandıracak bir son dakika açıklaması yapıldı. İngiltere Spor Bakanlığı Sekreteri Oliver Dowden, bütün dünyanın merakla takip ettiği Premier Lig'in coronavirüsü salgının sonrasından müsabakaları şifresiz yayınlamak için çalışmalara başladığını ifade etti.

'Şifresiz' kararını desteklediğini belirten Dowden, ''Maçları seyircisiz oynatıp, birçok insanın takımlarına ulaşmasını engellemek doğru olmaz. Gelirin büyük kısmının yayından geldiğinin farkındayım ancak bunu çözmek için farklı yöntemler de bulunabilir. Şu anda tüm çalışmalar bu doğrultuda ilerliyor.'' şeklinde konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal