'Herkes LeBron'a 'Dünyanın En İyisi' Deyince, Durant Bundan Etkilenmişti'

Golden State Warriors süperstarı Draymond Green, eski ekip arkadaşı Kevin Durant'in, NBA Final karşılaşmalarında galip geldikten sonra bile insanların hala Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James'i dünyanın en iyi basketbolcusu olarak tanımladığını gördüğünde, bundan etkilendiğini dile getirdi.

24.04.2020-12:14 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-12:10) 'Herkes LeBron'a 'Dünyanın En İyisi' Deyince, Durant Bundan Etkilenmişti'

Green, eski NBA basketbolcuları Stephen Jackson ve Matt Barnes'ın "All the Smoke" podcastinde, Durant'ın 2016-17 senesinin NBA Final karşılaşmalarında LeBron ve Cleveland Cavaliers'ı mağlup etmesinin ardından, algının tamamen değişeceğini düşündüğünü, fakat durum öyle olmayınca, bunun Durant'ı etkilediğini anlattı:

"Şampiyonluğu kazanmıştık ve Kevin de Finaller MVP'si olmuştu. Bence o seride, Kevin, LeBron'u en iyi versiyonu olmaya zorlamıştı. Yani, Kevin çok iyi oynamıştı. Ve dürüst olmak gerekirse, Kevin'in LeBron'a yaptıklarından dolayı, NBA'deki en iyi oyuncu olması gerektiği an buydu. Ama ertesi gün televizyonu açtığında, manşetlerin 'LeBron James hala dünyanın en iyi oyuncusu' falan dediğini görmüştü. Tüm bu analistler falan, LeBron'un hala dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu söylüyordu. İşte o zaman Kevin'in bundan etkilendiğini düşündüm ve 2017-18 sezonuna girdiğimizde, Kevin eskisi kadar mutlu değildi. Birdenbire 'Niye o şutu sen kullandın?' ya da 'Niye pas vermedin' gibi şeyler söylemeye başlamıştı."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal