Ford Focus yeni model tanıtıldı

Ford şirketinin yaptığı açıklamaya göre, Ford Focus yeni modelini Londra'da tanıttı.

11.04.2018-16:58 - (Son Güncelleme: 11.04.2018-17:02) Ford Focus yeni model tanıtıldı

98 yılında ilk Ford Focus modelini piyasaya sunan Ford firması, Avrupa'da 7 milyon, Dünya'da ise 16 milyondan fazla Ford Focus modeli sattı.

Ford tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, şimdiye dek en kabiliyetli ve teknik açıdan en yetkin olan, tamamen yenilediği Ford Focus modelini Londra'da tanıttı..

Bölümündeki otomobiller arasında en güvenli ve keyifli sürüş deneyimi veren Ford Focus, çok çeşitli kullanıcı deneyimleri sunmak için geliştirilen "insan odaklı" felsefe benimsiyor. teknolojik, ergonomik ve kullanıcı odaklı özellikler birleştirildi..

"FORD FOCUS YENİ MODELİ, KENDİ ALANDA ZİRVEDE"
Ford Avrupa Ürün Geliştirme Başkan Yardımcısı Joe Bakaj, Yeni Ford Focus'un, kendi segmentinde teknoloji ve sürüş keyfinin zirvesinde yer aldığını belirtti.
Sıfırdan tamamıyla yeni bir otomobil üretme şansının pek sık ortaya çıkmadığını vurgulayan Bakaj, şunları söyledi:
"Yeni Focus'ta segmentinin en iyi otomobili olabilmesi için bu şansı sonuna kadar kullandık. Her alanda gerçekleştirilen inovasyon, benzeri görülmemiş bir ustalıkla yeni bir Focus yaratmamıza, eşsiz bir sürüş ve yolculuk deneyimi sunmamıza yardımcı oldu. Ford Focus yeni modeli, bugün itibarıyla bölümünün izlemesi gereken özellikleri, limitleri belirlemiş oluyor. Şu ana kadar ortaya çıkardığımız en iyi otomobil olduğuna inanıyorum. Bu aracın hayat bulmasına yardımcı olan ekiple gurur duyuyorum."

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal