Olympiakos Teknik Direktörü Pedro Martins'den Fenerbahçe Maçı Öncesi Dikkat Çeken Açıklamalar!

Olympiakos teknik direktörü Pedro Martins, Fenerbahçe İle Oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçından önce dikkat çekecek açıklamalarda bulundu.

25.11.2021-12:19 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-12:34) Olympiakos Teknik Direktörü Pedro Martins'den Fenerbahçe Maçı Öncesi Dikkat Çeken Açıklamalar!

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Olympiakos'ta takımın teknik direktörü Pedro Martins, Fenerbahçe maçı öncesi dikkat çekecek açıklamalarda bulundu. Pedro Martins'in yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.

PEDRO MARTİNS'DEN SES GETİREN AÇIKLAMALAR

Pedro Martins, Fenerbahçe maçından önce yaptığı açıklamada AEK maçına değindi. 'Maçtan önce düşündüklerimizi çok iyi uyguladık. Futbolda her zaman yanlışlıklar vardır, o maçtaki hatalar daha çok kişisel hatalardı. Genel olarak takımımın performansından çok memnunum' şeklinde konuştu.
Fenerbahçe maçıyla ilgili Vitor Pereira'nın savunma planmasının sorulmasına Pedro Martins, ' Galatasaray ile 4’lü savunma yaptı. Sahaya nasıl çıkacağını bilmiyoruz ama biz her şekle hazırız, çok çalıştık ve yapacakları hatalardan yararlanmaya çalışacağız. Kendi felsefemizi değiştirmeden kaliteli oynamaya çalışacağız ve taraftarımız önünde kazanmak istiyoruz' ifadelerine yer verdi.
'Avrupa Ligi ilerledikçe Şampiyonlar Ligi’ne benzer bir hal alıyor. Burada devam etmek istiyoruz. Kendimize yakışır şekilde ilerlemek istiyoruz. Kendi evimizde galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Teknik olarak yanlışları da düzeltmeye çalışıyoruz. Gol yemek güzel değil tabii ki fakat gol atarsak bunu korumaya çalışacağız' şeklinde açıklamalarda bulundu.

PEDRO MARTİNS'DEN MESUT ÖZİL AÇIKLAMASI

Pedro Martins, Fenerbahçeli yıldız Mesut Özil ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 'Çok yüksek seviyede bir futbolcu. Tabii rövanş almak isteyeceklerdir ama biz de galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Önemli olan bu ligde devam etmek. Hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz' açıklamalarına yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal