Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag'dan Beşiktaş Maçının Ardından Dikkat Çeken Açıklamalar Geldi!

Ajax Teknik direktörü Erik ten Hag, 2-1 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Erik ten Hag, özellikle takımının gollerin atan Sebastien Haller'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

25.11.2021-09:36 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-09:49) Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag'dan Beşiktaş Maçının Ardından Dikkat Çeken Açıklamalar Geldi!

UEFA Şampiyonlar Ligi, C Grubu 5. maçında temsilcimiz Beşiktaş, sahasında Ajax'a 2-1 kaybetti. Mücadelenin ardından Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag, düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı. Ajax teknik direktörü Erin ten Hag'dan maçın ardından dikkat çeken açıklamalar geldi.

ERİN TEN HAG'IN AÇIKLAMALARI SES GETİRDİ

Erik ten Hag maçın ardından yaptığı açıklamada, 'İyi oynamadık. Oyunumuzu fazla kompleks yaptık. Özellikle sağ kanattan bir hayli şans tanıdık Beşiktaş'a. Karşı ataklarda bulunduk ve ilk yarının sonuna doğru üstünlük sağlamıştık. İkinci yarıda da Haller'i oyuna aldık ve çok iyi bir psikolojide olduğu için de golü buldu. Mutluyuz. 15 puanımız var ve böyle devam etmek istiyoruz.' ifadelerine yer verdi.

ERİK TEN HAG FUTBOLCUSUNU ÖVDÜ

Futbolcularının performanslarıyla ilgili yorum yapan Ajax teknik direktörü Erik ten Hag, 'Haller'in oyun zekası ve mantalitesi kendisini hiç bozmuyor, bu yüzden bu kadar başarılı oluyor. 6 oyuncu değiştirdim ve sonrasında giren herkesten de çok memnunum. Onana, uzun zamandır oynamadığı için bazı eksikleri var ancak ilk yarıda ilk golün ardından çok güzel bir kurtarış yaptı o bizim için çok önemliydi'
'Onana'nın oyun ritmine alışması için kadroya aldım. İki kalecim var ikisi de gayet iyi. Sporting maçında hangi oyuncuları oynatacağımı düşünmüyorum. Şu anda ligdeki maçı düşünüyorum'
'İlk yarı daha çok hata yaptık. Taktiksel olarak ikinci yarı daha iyi oynadık. İlk yarı hatalarımız nedeniyle karşı ataklara daha çok izin vermiş olduk ancak ikinci devrede daha sabırlı oynadık ve biz de şans yakaladık. Hedeflerimiz değişmedi. Ajax çok iyi bir durumda. Daha hızlı oynuyoruz. Önümüzdeki yeni kura çekimine göre oyunumuzu belirleyeceğiz. Daha zor bir kura bizleri bekliyor. Biz bu neticeyi beklemiyorduk çünkü Portekiz ekipleriyle Hollanda takımları geçmişte çok iyi sonuçlar almadı. Ancak biz hiçbir rakipten korkmuyoruz. İyi takımları sıkıştırmaya devam edeceğiz' şeklinde açıklamalarına son verdi. Hollanda ekibi Ajax'ı teknik direktörü Erik ten Hag'ın yaptığı açıklamalar gerek ülkemizde gerek Hollanda basınında büyük dikkat çekti. Ayrıca oynanan karşılaşma Avrupa'da büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal