25.11.2021-11:37 (Son Güncelleme:25.11.2021-11:53)


1

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde 5. hafta karşılaşmasında Yunan temsilcisi Olympiakos'a konuk olacağı maç öncesi Portekizli Vitor Pereira'dan oldukça dikkat çekecek açıklamalar geldi.



2

Portekizli teknik adama Olympiakos'u çalıştırdığı dönem Panathiniakos ile ilgili sorulan soru ise büyük ses getirdi.



3

Vitor Pereira'ya, Olympiakos'u yönettiği dönemde Panathiniakos maçında yaşanan olaylarla ilgili soru soruldu. Bu soruya 'Vitor Pereira Fenerbahçe ve Olympiakos iki büyük kulüp. Ben buraya bu iki takımı konuşmak için geldim. Bahsettiğiniz konuda konuşmak istemiyorum.' açıklamasında bulundu.



4

Vitor Pereira, Yunanistan'da Panathiniakos-Olympiakos maçında büyük bir olayın çıkmasına sebebiyet vermesi nedeniyle hapis cezası almıştı. Fenerbahçe'de ilk döneminden evvel komşuda Olympiakos'u çalıştıran Vitor Pereira, Şubat 2015'te oynanan dev mücadelede futbolcuların ısınmaya çıktıkları sırada yeşil zeminde gezerek rakip tribünlere harekette bulunmuştu.



5

Portekizli teknik adami Panathiniakos'un ve Avrupa'nın en ateşli grubu olan 'Gate 13'e elleriyle' Gelin işareti yaparak olaylara neden olmuştu.



6

Ev sahibi takımın tarafatarları, ezeli rakibinin teknik direktörünün bu hareketi sonrası sahaya girerek Vitor Pereira'yı ve futbolcuları kovalamışlardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR