25.11.2021-10:37 (Son Güncelleme:25.11.2021-10:58)


1

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, C Grubu 5. karşılaşmasında Ajax'a da 2-1 kaybederek Avrupa defterini kapatırken siyah beyazlıların büyük zararı da ortaya çıktı.



2

Alınan bu mağlubiyet sonrası siyah beyazlılarda acı tablo da ortaya çıktı. Beşiktaş'ın kaybettiği maçın ardından ortaya çıkan zararı büyük gündem oldu.



3

UEFA sezon başında gruplarda elde edilecek her galibiyet için takımlara 2.8 milyon euro(38 milyon lira) prim verileceğini ilan etmişti. Beraberliğim prim değeri ise 930 bin euro (12.5 milyon) lira olarak aktarılmıştı.



4

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda son olarak Ajax'a mağlup olan ve çıktığı 5. karşılaşmadan da yenilgi ile ayrılan siyah beyazlıların dev kaybı ise gün yüzüne çıktı. Beşiktaş'ın kaybı 11.2 milyon euroya yani (151 milyon lira) değerine ulaştı. Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi'nde aldığı büyük kayıp gündeme oturdu.



5

Siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta karşılaşmasında kendi evinde Hollanda temsilcisi Ajax'ı ağırladı. Beşiktaş'ın, Hollanda ekibi Ajax karşısında Ghezzal ile penaltıdan kaydettiği gol ile 1-0 öne geçmesine rağmen rakibin sonradan attığı gollerle mağlup olması gerek ülke basınında gerek Avrupa'da büyük ses getirdi.



6

Beşiktaş'ın, Ajax'a 2-1 kaybetmesinin ardından Sergen Yalçın'a taraftarlardan destek tezahüratları geldi. Maç sonrası yaşananlar büyük dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR