24.11.2021-16:47 (Son Güncelleme:24.11.2021-18:10)


1

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nun 5'inci haftasında Dinamo Kiev ile Bayern Münih'in oynadığı maçı Halil Umut Meler yönetti. Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi Halil Umut Meler'in yönettiği maçta skandal olaylar yaşandı.



2

Karşılaşmada enteresan olaylar yaşandı. Yoğun kar yağışı altındaki mücadelede 3. dakikada bir Dinamo Kiev taraftarı sahaya girdi.



3

Futbolcular büyük bir şaşkınlık yaşarken, Halil Umut Meler karşılaşmayı durdurdu.



4

Bayern Münih'in, Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski karşılaşmanın gol perdesini açan futbolcu oldu. Savunmadan seken topa altı pas içerisinde röveşata ile gol atan Polonyalı yıldız 14. dakikada takımını üstünlüğe taşıyan golü kaydetti.



5

Maçın ilk yarısının son anlarından Bayern Münih ceza sahasında ilginç bir an yaşandı. Ev sahibi takımın penaltı beklediği pozisyonda hakem Halil Umut Meler oyunu devam ettirme kararı aldı.



6

Oyunun durduğu anda Dinamo Kievli futbolcuların itiraz ettiği Halil Umut Meler, VAR hakemi Mete Kalkavan ile iletişime geçti. VAR hakem Mete Kalkavan, pozisyona dair bir izleme önerisinde bulunmadı.



7

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden 48 saat sonra Dinamo Kiev ile Bayern Münih maçını anlatan Halil Umut Meler, sosyal medyada Türk taraftarlar tarafından yoğun bir şekilde gündem konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR