23.11.2021-17:26 (Son Güncelleme:23.11.2021-17:43)


1

Paris Saint Germain'in yaz transfer döneminde kadrosuna katarak çok büyük ses getirdiği Arjantinli yıldız Lionel Messi'den çok konuşulacak açıklamalar geldi. Arjantinli yıldız yaptığı röportajla adeta gündeme oturdu. Futbolcunun özellikle Barcelona itirafları çok konuşuluyor.



2

Messi, 'Çok iyi oyuncuların ve çok iyi insanların olduğu bir soyunma odasına girdiğim için şanslıyım. Bu en önemlisi. Adaptasyonum çok hızlı oldu. İlk başta çok garip olduğu doğrudur ama şuan kendimi iyi hissediyorum. ' şeklinde konuştu.



3

'Ramos ile aynı takımda olmak ilk başta garipti. Barça ve Madrid'in iki kaptanı olmak, onca Classico oynadık, sahada onca kavgamız oldu ama geride kaldı. İspanya'da ne kadar büyük rakip olsak da birbirimize her zaman çok saygı duyduk.' ifadelerine yer verdi.



4

Lionel Messi Manchester United'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo ile ilgili olarak, 'Manchester United harika oyunculara sahip olan çok güçlü bir takım. Cristiano Ronaldo, kulübü zaten biliyordu ama farklı bir zamanda gitti. Yine de etkileyici bir şekilde takıma adapte oldu. Her zaman olduğu gibi goller attı ve uyum sorunu yaşamadı. Cristiano, İngiltere'de beklendiği kadar iyi değil ama Premier Lig, işlerin çok çabuk değiştiği ve rekabetin en üst seviyede olduğu bir lig.



5

Ronaldo ile aynı ligde yarışmayı bırakalı uzun zaman oldu. Bireysel ve takım olarak aynı hedefler için mücadele ettik. Hem bizim için hem de insanlar için çok güzel bir sahneydi çünkü çok keyif aldılar. Bu futbol tarihinde kalacak güzel bir hatıra. Gerçek şu ki bilmiyorum. O ne yapacağını iyi bilir. Sadece bu yıl burada kaldığı için mutlu olduğumu söyleyebilirim. O bizim için ve sahip olduğumuz hedefler için çok önemli bir oyuncu.' şeklinde Portekizli yıldız hakkında açıklamalarını sonlandırdı.



6

Lionel Messi, eski takı arkadaşı Xavi'nin Barcelona'nın teknik direktörü olması ile ilgili, 'Çok katkı sağlayabilir. Çok şey bilen, evi çok iyi bilen ve çocukluğundan beri Barcelona'da yaşayan biri. Taraftarlar ve oyuncular tarafından çok saygı duyulan bir kişi olduğu için Barcelona'da sorun yaşamayacaktır.' şeklinde konuştu.



7

Lionel Messi eski takımı Barcelona ile ilgili olarak, 'Barcelona'dan ayrıldım ve artık yeni bir kulüb için mücadele ediyorum. Bana söyledikleri, benimle sözleşme yenileyemeyecekleriydi. Daha fazla suçlu aramanıza veya ne olduğunu görmenize gerek yok. Her zaman Barcelona'ya döneceğimi söyledim çünkü burası benim evim ve bir gün mutlaka oraya döneceğim.' şeklinde yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR