23.11.2021-12:58 (Son Güncelleme:23.11.2021-13:41)


1

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe son olarak ligde başardığı Galatasaray zaferi sonrası moralli bir şekilde Perşembe günü karşılaşacağı Olympiakos maçının hazırlıklarına başladı.



2

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray derbisini kazanarak moral depolayan Fenerbahçe'de gözler UEFA Avrupa Ligi'ne çevrildi. Bir günlük iznin ardından Fenerbahçe'de, Yunan ekibi Olympiakos ile deplasmanda oynanacak olan maçın hazırlıkları bugün itibariyle başlamış durumda.



3

Fenerbahçe'nin zorlu antrenman öncesi yaptığı antrenmana güzel bir haber geldi. Sarı lacivertlilerin sambacı tecrübeli yıldızı Luis Gustavo, Fenerbahçe'nin idmanında yerini aldı ve takımla antrenmana başladı.



4

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Luis Gustavo, Olympiakos ile oynanacak olan maçta kadroda yer almayacak. Brezilyalı futbolcunun dönüşü Göztepe maçında olacak. Yaşanan bu gelişmeler gerek Fenerbahçe takımı gerek Fenerbahçe taraftarları tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor.



5

Galatasaray karşılaşmasında görev alan futbolcuların rejenerasyon yaptığı antrenmanda sakatlıkları bulunan Altay Bayındır ve Enner Valencia'nın ise tedavileri devam etti.



6

Enner Valencia'nın sahalara dönmesi için takımda futbolcu için yoğun bir mesai harcanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR