23.11.2021-11:19 (Son Güncelleme:22.02.2022-16:23)


1

Ülkemizde bir dönem Beşiktaş forması giyen Arsenalli yıldız Mohamed Elneny'nin babası oğlu hakkında çıkan transfer iddiaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.



2

Spor Toto Süper Lig'de sezon öncesi transfer döneminde adı sık sık eski kulübü Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan Mısırlı yıldız Mohamed Elneny, kulübü Arsenal'de kalmıştı.



3

Özellikle Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın kadrosunda görmek istediğini sık sık ifade ettiği Mohamed Elneny transferinde iki ekipte mutlu sona ulaşamamıştı.



4

İki kulübünde Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'in tekrardan kapısını çalacağı öğrenilirken bu kez İngiliz ekibinin nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak içerisinde bekleniyor.



5

Mohamed Elneny, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş forması giydiği dönemde toplamda 36 karşılaşmada sahne alırken bu karşılaşmalarda 1 gol ve 4 asistlik bir katkı sağlamıştı.



6

Nasser Elneny : Mohamed, Beşiktaş'taki kiralık döneminin ardından kendisini Arsenal'de kanıtladı. Arteta'ya yeteneklerini ve yapabileceklerini gösterdi. Arteta, Mohamed'i sahada kullanacaktır. Mohamed, sezon sonuna kadar kariyerine Arsenal'de devam edecek. Al-Ahli harika bir takım. Mohamed eğer Ah Ahli'ye dönerse buna kesinlikle itiraz etmem.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR